REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Aeroportul Mihail Kogalniceanu: O nouă cursă Satu Mare - Constanţa şi retur, operată de Tarom

Aeroportul Mihail Kogalniceanu: O nouă cursă Satu Mare - Constanţa şi retur, operată de Tarom

Replica API 4 iulie 2018 | 00:00 330

O nouă cursă națională pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța! La data de 3 iulie a fost inaugurată o nouă rută la nivel național. Este vorba despre cursa aeriană care face legătură între orașul de la malul mării și nord-vestul României, ruta Satu Mare-Constanța-Satu Mare, operată de operatorul aerian Tarom.

Aeronava de tip ATR 45 a fost primită cu “Salutul tunurilor de apă”, iar pasagerii au fost primiți cu o surpriză dulce. Durata călătoriei este de o oră și 40 de minute. Cursa operează de două ori pe săptămână, marţi şi vineri, începând de marţi, 3 iulie a.c., până pe 14 septembrie 2018.

“Prima cursă Satu Mare - Constanţa a fost în 1973, iar ultima oară când a zburat operatorul aerian Tarom către Constanţa a fost în 2010 când opera curse directe către Cluj şi Bucureşti”, a declarat, pentru “Replica” de Constanţa, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Mihail Kolgălniceanu, Elena Cătălina Vâţă.

“Inaugurăm acest zbor fiind într-o perioadă de dezvoltare puternică. Menţionăm că în ultimele 4 luni începând cu sezonul de vară, martie 2018, Tarom a inaugurat un număr de trei curse interne, astfel în anul acesta unind România. Ne bucurăm foarte mult că am revenit pe Aeroportul din Constanţa cu sprijinul Aeroportului Mihail Kogălniceanu.

Vă asigurăm cp avem un parteneriat foarte puternic cu cei de la Aeroport dar şi cu Consiliul Judeţean Constanţa şi asigurăm pasagerii Tarom că venim însprijinul lor cu zboruri în siguranţă, punctuale, astfel încât de la Satu Mare să venim la mare într-o perioadă de timp de zbor cât mai scurt astfel încât să unim Vestul României cu Marea Neagră, încât vacanţa să fie un pic mai mare decât de obicei, să profităm mai mult de timpul liber pe care îl avem”, au declarat reprezentanţii Tarom.

Dana Mitraşcă este din Satu Mare şi a venit pe litoral în concediu. Şi-a achiziţionat biletul în urmă cu o săptămână şi a plătit pentru tur-retur suma de 640 lei. Preţurile variază în funcţie de perioada în care este achiziţionat. “Sunt foarte încantată de noua cursă care face legătura între Satu Mare şi Constanţa. Ajungem mai repede şi mai comod la mare în felul ăsta. Sper să ţină cât mai mult. Mi-am luat biletul tur-retur şi am plătit 640 lei”, a declarat aceasta.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional “Mihail Kogălniceanu” s-au mai arătat bucuroşi de faptul că după zece ani de zile pe aeroportul din Constanţa operează din nou Tarom.

Paula SOLOMON

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca nu ai copii. Ar fi fost un efort perpetuu al pamantului sa iti suporte neamul.
3
0
de ce ,,de ce nu constanta --viena,,,asa constanta ---poplaca nu ma intereseaza.
0
0
Satu Mare este un oras foarte mare si foarte important din Romania astfel ca trebuia legat de Constanta cu o linie aeriana. Cu siguranta se vor inghesui tare multi din zona sa vina cu avionul ...
0
0
La ce proasta are acasa,la fel ca sora sa...
3
1
Lui prostul de Fotu ce grade i -ati mai dat de mare curvar si jucator!Rusinica cu asa oameni
5
0
satu mare ............cati turisti trimite acest oras la mare ? avion atr 50 ? aiureala
3
0
Barcarule poate vi iar cu latzei acasa sa vezi pumni in gura ce iei.
3
0
ce grad are chelul ala?? obsedatul ala purta intrun timp isigna lu tacsu de academie. acum poarta grade. ce grad ai ma ??? rad si curcile.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108