REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Afacere de sezon: masaj pe plajă. În 2 luni de vară, o bucureşteancă îşi asigură traiul pe timp de iarnă

Afacere de sezon: masaj pe plajă. În 2 luni de vară, o bucureşteancă îşi asigură traiul pe timp de iarnă

Replica API 24 iulie 2017 | 23:54 2777

Sezonul estival este mană cerească pentru agenţii economici din Constanţa, dar nu numai. Unii spun că afacerile pe litoral sunt "o ruletă" şi că nu pot spune dacă ies pe pofit până când nu se încheie vara şi-şi achită toate dările la stat, ca să nu mai vorbim de vremea capricioasă, alţii... vin tocmai din alte judeţe pentru a strânge un ban din care să trăiască pe tot parcursul sezonului rece. Nu ne referim aici la "hoarda" de hoţi care mişună pe tot litoralul, ci la genul de afacerişti care vând ba un porumb fiert, ba un suvenir pe plajă sau... fac te-miri-ce altceva, ca de exemplu masaj!

În sudul litoralului, pe plajele din Mangalia e plin de comercianţii ambulanţi. În week-end-ul care tocmai s-a scurs, nu era picior de om al legii care să îi "alerge", să îi întrebe de unde au marfa sau să îi sancţioneze. La fel de liberi şi "dezlegaţi" s-au simţit în sudul litoralului şi posesorii de autoturisme care nu au mai găsit locuri corespunzătoare de parcare şi au "plantat" maşinile pe nisip. Cot la cot cu ei, turiştii însoţiţi de patrupede. Nimeni nu era scandalizat de prezenţa câinilor, ba chiar se opreau la câte o duduie sau alta, să admire companionul cu blană. Tot pe o plajă din Mangalia am întâlnit şi o doamnă trecută de prima tinereţe, care oferea servicii de masaj. Cu masa specială pentru masaj şi anunţul aferent pe bucăţica de plajă pe care o ocupa, femeia a mărturisit că este din Bucureşti şi că a închiriat o cameră de hotel în Neptun pentru urmăroarele 2 luni: "Am căutat în Mamaia, că acolo altele sunt preţurile. Acolo pot să cer şi 1 milion (lei vechi - n.r.) pentru masaj. Aici... nu poţi cere aşa sumă. Dar nu am găsit nici plajă unde să mă bag şi eu, şi nici gazdă. Am găsit pe cineva, că preferam să stau la cineva la casă decât la hotel, dar îmi cerea 1 milion pe noapte. Păi, nu fac eu atâţia bani cât să achit o asemenea chirie, vă daţi seama", se confesează femeia, pe parcursul şedinţei de masaj. La final, după ce mai ai puţin şi adormi, bine uns cu loţiunea de masaj aferentă şi cu dureri alinate, te taxează: 40 de lei. Că... mai bine luai un porumb fiert de 3 lei, de la comerciantul ambulant, dar parcă nu se compară alinarea durerilor de şale cu potenţiala toxiinfecţie alimentară!

Revenind la afacerea "masajul", trăgând linie, după ce scade cheltuielile cu cazarea şi cu mâncarea, doamna din Bucureşti spune că nu ar fi rău, dar în continuare tânjeşte la staţiunea Mamaia, că una e 40 de lei şi alta 100.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
as fi si eu interesata sa aflu mai multe informatii pentru ca si eu fac masaje si mi-ar placea sa lucrez in acest domeniu pe plaja.
0
0
Unii p'acilea,intreba ce avem cu cainii de pe plaja...eu ii raspund ca n-am nimic atata timp cat sunt insotiti de stapanul lor...porcul.
3
5
daaaa face si masaj erotic?
3
7
In trei ani de zile i am facut catelului mai multe vaccinuri decat nu au multi dintre noi.Nu mai spun de cate ori a vizitat cabinetul medical!!!
9
0
Nu este asa usor sa faci masaj toata ziua. Aia care fura porumb si il vand sunt hotii,nu femeia care chiar munceste cu masajul ei. Sa asmuti ,,oamenii legii'' asupra unora care castiga in banut e chiar o mizerie de tip fascistoid. De ce nu asmutiti cateii impotriva celor infratiti social ,politic si in afaceri cu interlopimea tarii? Aha,acolo nu se poate,aia sunt din ,,lumea buna'', sa ma cac pe ei !...
12
0
Ce aveti ma prostilor cu cainii? Parca sunteti retarzi cu ideile astea preconcepute. Sunt atatia nespalati mult mai jegosi decat cainii. Credeti ca nu sunt destule jeguri in mare incat sa nu mai conteze un patruped? Prostii dreacu.
9
10
George despina ii face masaj pe plaja la Flora lui Naomi si se ard in ghiot
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108