REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

AFACEREA covoarelor EXPLODEAZĂ în perioada SĂRBĂTORILOR de iarnă! VIDEO

AFACEREA covoarelor EXPLODEAZĂ în perioada SĂRBĂTORILOR de iarnă! VIDEO

Replica API 21 decembrie 2021 | 23:32 1841

Perioada sărbătorilor de iarnă este un prilej bun pentru gospodinele constănțene în a-și pregăti casele cum știu ele mai bine. Acestea se apucă de treabă singure ori, dacă se simt depășite de situație, apelează la ajutoare. Unule dintre acestea sunt chiar spălătoriile de covoare. Însă, spălătoriile de covoare sunt foarte aglomerate în această perioadă, iar comenzile curg chiar și până în ziua Crăciunului. Unele firme preiau comenzile de acasă, iar în decurs de câteva zile lucrează la foc automat. Prețul variază în funcție de serviciile oferite și cantitatea de produse.

Știm cu toții cu câtă trudă și sudoare se pregătesc doamnele și domnișoarele în perioada sărbătorilor pentru a arăta totul perfect în ziua de Crăciun. Așadar, ele pregătesc totul ca la carte, începând de la curățenie, până la mesele îmbelșugate. Unul dintre cele mai importante aspecte în ceea ce privește curățenia fiind chiar curățatul covoarelor. Și cum multe dintre gospodinele moderne ale zilelor noastre preferă să-și păstreze manichiura intactă, ori domnii nu mai apelează la bătătorul din spatele blocului, se ajunge să se apeleze la firmele specializate în domeniul covoarelor.

Reporterii Replica s-au deplasat la una dintre spălătoriile constănțene pentru a lua pulsul

Perioada sărbătorilor fiind una foarte aglomerată, iar doamnele axându-se mai mult pe cumpărăturile pentru masa de Crăciun, spălătoriile de covoare au ajuns să fie „o portiță de scăpare” pentru multe dintre ele. Așadar, am mers și noi la una dintre spălătoriile de la malul mării și am luat pulsul de la fața locului.

Mega Wash este una dintre cele mai căutate spălătorii de covoare din orașul nostru, mai ales în perioada sărbătorilor. Întrebat de reporterul Replica, unul dintre angajații societății ne-a relatat faptul că sunt foarte aglomerați în această perioadă și chiar nu mai au niciun loc disponibil, ultima comandă luată, fiind vineri 17 decembrie.

Fotografie din uscătorul unei spălătorii constănțene

De menționat este și faptul că societatea Mega Wash, având un flux mare de clienți, multe dintre comenzile efectuate cu mult înainte de sărbători vor fi distribuite clienților după zilele de Crăciun. Iată că mulți dintre clienți au apelat la aceștia pentru Revelion, întrucât mulți dintre constănțeni vor sărbătorii trecerea dintre ani, acasă, alături de familie ori prieteni.

Care sunt prețurile unor astfel de servicii?!

„Ce preț plătim pentru astfel de servicii?”. Este o întrebare frecventă și pe buzele tuturor celor care apelează la cei în cauză. Costul unor astfel de servicii variază în funcție de solicitările fiecăruia dintre noi. Un metru pătrat de covor poate porni de la 7 lei/mp (în unele spălători) și poate ajunge chiar și la 13 lei/mp.

Covoarele, gata de livrare

La spălătoria de față, metrul pătrat de covor este 10 lei, iar cei ce apelează la aceștia prin aplicația MegaWash primesc 10% reducere la prima comandă. Totodată, menționăm și că, transportul este gratuit.

Video:

Cătălina PETRESCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca transportul este gratuit duceti mi si mie covoru la Satu Mare...MINUNAT !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272