REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

AFACERISTUL Dimcea din Constanța, MORT într-un ACCIDENT rutier!

AFACERISTUL Dimcea din Constanța, MORT într-un ACCIDENT rutier!

Replica API 17 iunie 2020 | 22:55 27237

Un afacerist machedon din Constanța a murit într-un accident rutier la Iași. Bărbatul deține o fabrică de produse lactate în localitatea ieșeană Miroslovești. Ieri, în jurul prânzului, Garofil Dimcea s-a urcat la volanul unei autoutilitare și a încercat să iasă din curtea fabricii Nicodan 2000 SRL. Precizăm că firma are sediu și în Constanța. Afaceristul nu s-a asigurat și a ajuns direct în fața unui TIR. Impactul a fost unul extrem de violent. Imediat martorii au sunat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și polițiștii.

Afaceristul machedon a decedat pe loc în urma impactului. Medicii au încercat în zadar să îl resusciteze, scrie bzi.ro

Impactul între autoutilitară și TIR

Impactul între autoutilitară și TIR a fost extrem de puternic, iar afaceristul a murit pe loc. Medicii ajunși la fața locului au încercat să îl resusciteze, însă totul a fost în zadar. Martorii au precizat că impactul a fost violent.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier. Din primele cercetări a rezultat faptul că șoferul unei autoutilitare a intrat în coliziune cu un autocamion. Șoferul autoutilitarei nu ar fi acordat prioritate camionului care circula în mod regulamentar. În urma impactului a rezultat decesul șoferului autoutilitarei. A fost testat alcoolscopic șoferul autocamionului, iar rezultatul a fost negativ. În speță s-a deshis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului”, au declarat reprezentanții IPJ Iași.

NICODAN 2000 SRL, ce are ca domeniu de activitate fabricarea produselor lactate si a branzeturilor, are sediul și în Constanța, pe bulevardul Tomis. Acționar în firmă este Garofil Zoița.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmeaza Jiji zdrobit de berbec!
0
0
Aaaand....another one!
0
0
Babsh alo alo da
0
1
un bouar hot machi mai putin.E bine!la mai multi!
2
7
Sa va dau la dzeana de mucani invidiosi . Mars la munca , lasati bucegi si timisoreana . Cand o sa munciti voi cat muncesc eu atunci sa ridicati capul . Pana atunci eu beau black pe barosaneala si ma pis pe voi . Armanlu nu cheari !
2
21
draga idioato MP, cum morti mati esti in stare sa scrii in halul asta? Cat de cacat poate sa fie acest ziar sa publice asa ceva? De ce cultivati ura de rasa? O faceti constant, zi de zi! Sa va fie rusine!
23
15
... expirat cumparat cu TIR-ul din OLANDA pe care trebuia sa il bage la branza ! Asa fac branza de vreo 10 ani 99 la suta din machedoni ! Inclusiv HALEP !
12
9
Si o sa intelegi de ce. Oameni fara mama fara tata numai bani vad in fata ochilor, de n-a vazut nici ditamai tirul si a dat peste el
13
15
Posibil sa fi adapat laptele si contrafacut branza.....
29
19
Cata rautate n oameni cat sa ne mai suporte Dumnezeu condoleante familiei
40
7
la mai multi pesedei hoti!
7
14
Cat de cretin sa fii sa postezi astfel de comment-uri...
26
9
A murit ca orice makidon care se respecTa, in papucul incarcat cu branza.
43
18
care e faza cu machedonu? va mira ca a murit sau ce? credeati ca afaceristii machedoni din constanta sunt nemuritori?
40
9
Cat de redus poti fii sa te bucuri de moartea cuiva? Unii sunteti animale, nu oameni
52
11
Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei!
49
13
ziarista romanca MP este de o imbecilitate extrema.
37
25
Un cipan disperat dupa bani mai putin Dne ajuta sa inceapa sa se imputineze
28
41
cu un machedon in minus
43
45

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212