REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Afaceristul George Bosânceanu s-a ales cu un nou dosar penal!

Afaceristul George Bosânceanu s-a ales cu un nou dosar penal!

Replica API 28 august 2018 | 00:00 1012

Nici n-a ieşit bine de după gratii, că riscă să ajungă iar!

Nici n-a ieşit bine de după gratii, că riscă să ajungă iar!

George Bosânceanu

Ce mai face omul de afaceri constănțean, controversatul George Bosânceanu?! De când a fost eliberat din penitenciarul Bistrița, la sfârșitul anului trecut, Bosânceanu se bucură de o viață nouă. Se plimbă prin țări străine la brațul preafrumoasei sale iubite, Mădălina Nicoleta V. Între timp, se pregătește sufletește pentru o nouă luptă cu anchetatorii și instanțele constănțene. De ce? Nici n-a ieșit bine din pușcărie, căci riscă să ajungă din nou după gratii. Recent, s-a ales cu un nou dosar penal, de data aceasta de evaziune fiscală.

Omul de afaceri constănţean George Vergiliu Bosânceanu a fost condamnat definitiv, în decembrie 2015, de Curtea de Apel Galaţi, la şase ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de constituire de grup infracţional organizat şi proxenetism. La sfârșitul anului trecut, el a fost eliberat din Penitenciarul Neamț, acolo unde a executat doar doi ani din pedeapsă.

„Nu mor caii când vor câinii“, spunea, la momentul eliberării, Bosânceanu. Ei bine, afaceristul și-a reluat repede viața cotidiană. Își vede în continuare de afacerile sale, dar se și distrează prin țări străine. Revelionul l-a prins pe Bosânceanu în Emiratele Arabe, Paștele l-a petrecut în Belgia, însă nici Londra nu a scăpat de pe listă, pe care a cutreierat-o în lung și-n lat. Din când în când, mai merge și la Cabana Histria, imobil pe care-l deține la Vatra Dornei.

Nelipsită de la brațul său este iubita Mădălina Nicoleta, care l-a însoțit pe afacerist în toate vacanțele. De punctat faptul că numele femeii a apărut într-unul din dosarele lui Bosânceanu, cercetat fiind pentru furt. El a fost acuzat de procurori că, în toamna anului 2011, a furat mai multe bărci cu motor, ATV-uri, echipament profesional de bucătărie şi mobilier în valoare totală de circa 50.000 de euro. Infracţiunile de comiterea cărora a fost acuzat Bosânceanu au fost descoperite în urma percheziţiilor efectuate la domiciliile afaceristului şi ale acoliţilor săi, printre care și iubita Mădălina Nicoleta V.

Bosânceanu, dosar penal pentru evaziune fiscală!

Printre escapadele sale, Bosânceanu face act de prezență și la instanțe, atunci când e cazul, evident! Pe 4 mai a.c., afaceristul a mai „bifat“ un dosar penal, înregistrat la Tribunalul Constanța, de data aceasta fiind acuzat de evaziune fiscală. În boxa acuzaților sunt și Florin Marin, Ionuț Gavril Filip, Florin Radion, Chiresi Asan, Ion Puiu-Ometiță, Nicolae Pragea și George Bucur.

Părțile vătămate sunt: SC Merecom Relax SRL, SC Interconstruct SRL, SC Momas Turism SRL, SC Laurette SRL, Ștefan Neagu, Bogdan Popescu, Adrian Stănei, Enel-Distribuție Dobropgea și Gheorghe Șandor.George Bosânceanu și ceilalți inculpați au contestat legalitatea sesizarii instantei, a administrarii probelor. Iar judecătorul de cameră preliminară a respins, pe 14 auguist a.c., cererile, dispunând trimiterea dosarului în judecată. Inculpații au formulat, pe 20 august, recurs.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zero barat articolul
3
2
Exista un procent destul de ridicat in Mangalia cu limbi bune pentru curul lui Bosanceanu. Unii din santierul ororilor fost Daewoo,altii de peste tot.
0
0
Grasunelul cu veleitati de mahalagioaica a fost eliberat deci?
2
0
Jegul asta de pe Strajerului,om de afaceri?Mare prieten cu Panita de la Stenel,alt om de afaceri!
9
1
cum naiba toti astia sunt "oameni de afaceri " toti puscariasii toti labagii toti hotii .
25
1
Pai asta e om de afaceri? Sa inseli sa furi si sa faci pescarie inseamna sa fi om de afaceri? La multi ani cu executare !
30
2
A iesit din parnaie cu gaozu largit ....
27
0
forta coiciu
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367