REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Afaceristul PUFLEANU NU mai are voie să-și administreze AVEREA

Afaceristul PUFLEANU NU mai are voie să-și administreze AVEREA

Replica API 19 noiembrie 2020 | 13:53 13001

Necazurile se țin lanț de afaceristul Dumitru Pufleanu. În timp ce este executat silit de ANAF, Pufleanu are interzis și la dreptul de a-şi conduce activitatea la societatea pe care o administrează, Ian Prod SRL, și de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea. Afaceristul a contestat măsura dispusă de judecători, însă este greu de crezut că va avea câștig de cauză.

Judecătorii constănțeni au dispus, în dosarul în care se cere insolvența firmei Ian Prod SRL, ridicarea dreptului de administrare și de conduce activitatea societății în cauză, cât și dreptul de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea. Decizia nu este definitivă, dar este executorie. Dumitru Pufleanu a contestat soluția.

sediul societăţii Ian Prod 2000

Reamintim că, recent, procurorii au constatat evaziune fiscală la firma mai sus menționată, ce se ocupă cu fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor. Pufleanu e acuzat, printre altele, de evidențierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operațiuni reale ori evidențierea altor operațiuni fictive. Potrivit unor surse, Pufleanu ar fi prejudiciat statul cu peste 100.000 euro. La început acestui an, judecătorii au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis la data de 29.07.2019 de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa privind societatea S.C. IAN PROD 2000 S.R.L., reprezentată prin mandatar Pufleanu Eliza, soţia lui Dumitru Pufleanu, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală , şi inculpatul Dumitru Pufleanu, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală prevăzută de art. 9 alin.l lit.c şi alin. 2 din Legea nr. 241/2005, cu aplic. art. 41 alin. 2 C.pen. şi art. 5 C.pen.

Pufleanu, executat de ANAF

Totodată, Pufleanu este executat și de către ANAF. Afaceristul a contestat, pe 5 octombrie, decizia de instituire a măsurilor asiguratorii din 2 septembrie 2020.

Numele Elizei şi al lui Dumitru Pufleanu au apărut în scandalul grădiniţei Micul Regat

Eliza şi Dumitru Pufleanu au patronat grădiniţa "Micul Regat", unde copiii erau trataţi ca nişte regi, cu vin şi cafea, în urmă cu 6 ani. Atunci, părinţii au descoperit, din întâmplare, că micuţii erau maltrataţi de angajatele grădiniţei, sceleratele explicând ulterior vânătăile prin faptul că respectivii copii s-ar fi lovit singuri. Pe lângă abuzurile fizice, copiii au suferit de rele tratamente fără precedent în România. Potrivit unor înregistrări, micuţilor li se dădea să bea vin, pentru a putea dormi la prânz, iar când se trezeau erau puşi să bea cafea. În urma declanşării scandalului, autorităţile au găsit mai multe nereguli la grădiniţa bar & lounge, inclusiv faptul că "Micul Regat" funcţiona fără autorizaţie, ci doar pe baza unei declaraţii pe propria răspundere. Eliza Pufleanu a fost condamnată la un an şi 5 luni cu suspendare.

Grădiniţa Micul Regat a fost închisă, fiind ulterior redeschisă sub un alt nume.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai cracanatule nasol,neamurile tale au fost fugariti de albanezi ca erati pleava societatii.si au mers cu magarul de s-au plictisit.inca mirositi a oaie oameni fara tara.nici imn si nici steag nu aveti scursura de albanezi
7
6
machedonii s au descurcat in RO in alta parte au umplut parnaile .ptr droguri ca n America sa pleca ca ne doare n pl ..n au oameni de stiinta n au poeti fizicieni n au nimic decat escrocheria si foamea n glanda profitori de la bulgari cu martori falsi ..se fut veri intre ei sa aibe avere
9
4
Nu mai catalogati toti machidonii. Nu toti sunt evazionisti, nu toti fac blocuri in parc...etc. mai sunt si machidoni care au invatat si sunt doctori, ingineri, actori, etc etc si au dat plus valoare acestei tari.
17
7
Baronu sa se uite la fiisa , sa alerge pe la doctori cu ea !
4
2
Cate comentarii contra noastra!!?,gata ma mucanilor ne-am saturat vindem tot ce am construit in dobrogea si ne intoarcem in munti Pindului,asta este daca nu ati stiut sa ne pretuiti,o sa plangeti voi dupa machidoni.
9
9
Toti cipanezii sunt infractori. In orice domeniu activeaza.La privat sau la Stat savarsesc numai infractiuni. Este modul lor de viata.Cei mai periculosi sunt cei din alimentatia publica care folosesc alimente expirate sau falsificate.La pizza baga numai toping pentru pizza facut din grasime de palmier si adausuri canceigene si il dau in reteta ca mozarela.Numai ticalosii fac machedonii din alimentatie.Toti ar trebuii sa infunde puscaria dar ii controleaza verii lor cipanezi si nu patesc nimic. Mazare si el machedon a umplut Constanta de machedoni de la Tulcea
17
8
Baronu la funie !
3
3
Acest Mitica zis Cuciubina este sotul Elizei. Tatal Elizei a fost un securist iar cumnatul ei este Alexe Stelian cel mai mare escroc din judetul constanta ! Vezi doamne ei au putere
19
0
Bai panarama nu mai spune ca e unchiul Simonei ca este irelevant. Baronul sau Donchi este un tepar la fel ca Cuciubina. Baronul a fost executat de banci dar a fost ajutat sa i a alt credit tocmai de la banca care l a executat...care culmea este banca statului... la care culmea are o mare influenta finul lui. Asa ca irlai lasa ciocul mic ca nu iti da Baronul nimic ca nu are de unde ca si el tot un fel de angajat e.
9
2
este mandrie a etniei. Care e mai hot si a furat mai mult e mai respectat in trib.Invata de mici in familie sa fure.
20
6
Imi pare rau dar ccea ce a scris ,,Baronu,, este eronat. Unchiul Simonei Halep are afacerea in localitatea Crucea iar firma sa se numeste s.c. Lacto Panait srl. Este un tip mai mult decat corect. Nu aruncati cu noroi in oameni nevinovati. Poarta intr-adevar acelasi nume.
8
7
Stiti cine este Dumitru Pufleanu zis Mita sau poreclit de catre prieteni Limba de Bou ? Este unchiul Simonei Halep !!! Da, da nu credeti ? Este fratele mamei Simonei Halep ! Oricum Teia, adica tata-l Simonei nu il inghite de mult pentru ca a vazut ce chitros era si nu sponzoriza cantonamentele Simonei cand era mica !
21
3
O familie de hoti si infractori , ea -condamnata cu suspendare in dosarul Micul Regat , el - un evazionist care isi falimenteaza firmele dupa care deschide altele cu acelasi domeniu de activitate. Statul trebuie sa aplice pedepse cat mai aspre pentru asemenea scursuri !!!
27
2
mache, egal, evazionist
26
3
Machedoni si spui tot...hoti,jegosi,imputiti calca pe cadavre numai sa faca avere.
26
6
judecatorii pomanagii vor sa stea la pufleneai mare
11
2
Avea 10000 de oi !
8
3
toti machedoni fac evaziune ajutati de alti mache din ANAF
38
5
Cel la care se face referire in articol e Mitica Pufleanu, proprietarul Lactate Targusor. Cele mai de kkt produse, facute cu lapte praf in mare parte.
22
1
vedeti blocurile taranului asta din tulcea,puflene resort de cacao murighiol,etc,ce.i tot dati cu gradinita cacao?
16
4
sa mi bac pulan toti producatori de branza sin 89% din makidoni . care miroase a branza sa nu mai scrie aiciea
19
5
Pufleanu si Puflene sunt nume diferite, administrate de oameni diferiti. Nu faceti confuzie.
17
5
sorosistilor globalisiti.ce numele dracului au astia din judet.pufleanu,chitac,facadau,mazare.palaz ,bola.etc.aveti nume predestinate sa imi bag picioru
11
7
La Pensiunea Puflene din Murighiol te jupoaie efectiv, preturi enorme si mancare f proasta. Protapul era cu sange in farfurie si carne arsa. Am regretat cel mai mult din toate concediile care am foat ca m-am dus acolo.
29
6
Saracu.. bogatu ajunge paznic la lumina
12
1
Istia Sunt niste jegosi si ei Si jegosu ila de Cumnatasu Alexe Stelian
23
2
Niste lepre precum toti machedonii
37
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272