REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Afaceristul STERE vrea cu ORICE PREȚ să fie VECIN cu IPJ Constanța

Afaceristul STERE vrea cu ORICE PREȚ să fie VECIN cu IPJ Constanța

Replica API 6 iulie 2021 | 00:23 9460

Afaceristul Ștefan Stere a devenit cunoscut în Constanța după ce a încercat să construiască două imobile în spatele sediului IPJ, iar locuitorii au încercat cu orice preț să-l oprească. Ei bine, afaceristului nu-i prea pasă și dorește cu orice preț să construiască în buza mării. Recent, acesta a depus documentele la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța în vederea emiterii acordului de mediu și raportului de securitate.

Ștefan Stere nu se lasă ușor

Investitorul Ștefan Stere a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (APM) documentația privind proiectul ,,Construire imobil 2S+P+6 etaje (h.max+23 metri), cu funcțiunea de locuințe colective, spațiu comercial, împrejmuire teren și organizare de șantier. Amplasamentul pe care se dorește ridicare imobilului este situat pe bulevardul Mamaia, numărul 104-106, lot 2. Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Constanța poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Protest online cu privire la proiectul soților Stere

Trebuie precizat faptul că locuitorii au demarat toate procedurile necesare pentru a bloca acest proiect. În trecut, unul din locuitori a inițiat o petiție intitulată ”La Constanta NU MAI VREM blocuri între case, vrem construcții cu locuri de parcare suficiente și spatii verzi decente!”, fiind semnată de peste 100 de riverani, aceștia exprimându-și dezacordul. Petiția a fost transmisă către primărie, dar și la Direcția Națională Anticorupție Constanța, după cum a transmis inițiatorul acesteia.

Ștefan Stere deține SC Stejarul SRL, cu sediul pe strada… Patriei

Ștefan Stere deține Societatea Stejarul SA, aceeași societate care a intenționat să construiască un mastodont între case, pe Dezrobirii, în baza unui PUZ aprobat de Consiliul Local în 2016. Însă Curtea de Apel Constanța a anulat, definitiv, hotărârea de consiliu, iar investitorul și-a luat adio de la construcție. Societatea are sediul pe strada Patriei, în apropiere de proiectul pe care vrea să-l edifice și care stârnit revolta locuitorilor.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciobanul stere nu afacerist ca nu e .
4
0
atat de gionii
3
0
3 bucati funie !
18
1
Spaguta rezolva tot.
26
1
Toate institutiile Constantei sunt conduse de acesti hominizi. Mai au putin si cer autonomie
37
1
Daca ai dai autorizatie inseamna ca nu iubesti Constanta!
34
0
mars la oi!Si pentru noi, cat o sa mai stam sa ne uitam asa?
37
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468