5° Constanța Dum., 4 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6202
5° Constanța Duminică, 4 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6202

Afaceristul Tîrlungeanu şi-a ameninţat cu bătaia partenerii de afaceri

Replica API 6 martie 2015 322

Anchet de procurorii DNA

Anchet de procurorii DNA

Marian Tîrlungeanu este un afacerist din Constanţa, fiind vorba de societatea Mexis Construct SRL, acum aflată în insolvenţă. Însă, pe fondul unor relaţii comerciale tensionate, acesta i-a trimis mai multe mesaje de ameninţare lui Sorin Plăcintescu, pentru a-şi recupera o datorie. Tîrlungeanu a fost anchetat de procurorii DNA Constanţa şi trimis în judecată pentru şantaj, la Tribunalul Constanţa.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în perioada aprilie – iulie 2014, Marian Tîrlungeanu, în mai multe rânduri, pe fondul unor relaţii comerciale tensionate, a constrâns, prin ameninţare, pe administratorul unei alte firme, respectiv Sorin Plăcintescu, să-i dea suma de 83.856,34 lei, reprezentând o datorie mai veche, cu scopul de a dobândi în mod injust acest folos patrimonial.

În acest context, inculpatul a transmis persoanei vătămate mai multe mesaje de ameninţare dar şi unele cu un conţinut jignitor prin care îi cerea datoria, scopul acestor ameninţări, care vizau viaţa şi integritatea corporală a persoanei vătămate şi a copiilor săi, fiind acela de a o determina să îi dea banii datoraţi.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanţa. Menţionăm că Marian Tîrlungeanu apare ca administrator al Mexis Construct SRL, societate aflată în insolvenţă. Cât despre Sorin Plăcintescu, el administa, alături de o altă persoană, în 2010, societatea Ambient Prim Construct.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359