REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Afaceristul Tudorel Economu, probleme! Un milionar al Constanței îl EXECUTĂ SILIT

Afaceristul Tudorel Economu, probleme! Un milionar al Constanței îl EXECUTĂ SILIT

Replica API 19 martie 2020 | 00:02 10180

Fratele fostului patron al lanțului de cafenele Filicori, Dumi Economu, este implicat în mai multe afaceri, atât în Constanța, cât și în București ori Tulcea. Tudorel Economu este asociat în societatea Fattoria Ristorante SRL, prin intermediul căreia a realizat mai multe investiții imobiliare în Mamaia și București, dar și în SC Cher One SRL, Deco Food SRL, Deco Mall Expert Srl, Vitraliu SRL. Deco Food SRL administrează restaurantul din București, din parcul Herăstrău, La Fattoria, restaurant care, este foarte probabil, să-și tragă obloanele. Economu este acuzat de firma care deține spațiul din Herăstrău că nu i-a mai plătit chiria de luni bune. În acest sens, a deschis acțiune în instanță, a obținut executarea silită, însă Economu a contestat-o.

Chicheanu Constantin

Restaurantul La Fattoria din București funcționează pe societatea Deco Food, al cărei administrator este Tudorel Economu. Proprietarul spațiului este Chicheanu Constantin, prin societatea Siretul Comimpex S.R.L. Siretul Comimpex S.R.L. împreună cu fratele lui, Hristu, sunt printre primii milionari ai Constanţei, cu afaceri dintre cele mai controversate, care au prosperat de-a lungul timpului. Cocheanu a fost implicat în Consal Trade, însă, în urmă cu câțiva ani, și-a cedat părțile. A deținut 38.000 de părţi sociale, iar Hermosiocco Trading Limited din Cipru, reprezentată de Al Omari Samir, cetăţean român, a deținut 100 din părţile sociale ale societăţii. Împreună au hotărât cedarea de către Constantin Chicheanu, a tuturor părţilor sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi valoare totală de 380.000 lei, reprezentând 99,74 % din capitalul social al societăţii, către celălalt asociat.

Revenind la Fattoria, Chicheanu vrea să-l execute pe Economu pentru suma de 1.078.459 lei care reprezintă contravaloarea chiriei rămase de achitat, aferentă lunilor decembrie 2017- mai 2019. Anul trecut, instanța din București a dispus încuviinţarea executării silite a titlului executoriu reprezentat de contractul de închiriere nr. 1/11.12.2013, înregistrat la Administraţia Sectorului 1 a Finanţelor Publice sub nr. 171391, prin toate modalitățile de executare silită prevăzute de lege, la cererea creditorului S.C. Siretul Comimpex S.R.L., împotriva debitorului S.C. Deco Food S.R.L., pentru suma de 1.078.459,99 lei, reprezentând contravaloarea chiriei rămase de achitat, aferentă lunilor decembrie 2017- mai 2019 pentru imobilul situat în Bucureşti, din Herăstrău, la care se adaugă cheltuielile de executare silită ocazionate.

În noiembrie anul trecut, Economu a obținut suspendarea executării silite, până la soluţionarea contestaţiei la executare ce face obiectul dosarului nr. 22996/299/2019. Această măsură a fost contestată de firma lui Chicheanu, acțiunea fiind încă pe rol.

Problemele pentru Economu au început, se pare, în urmă cu doi ani. În 2018, un mai multe acțiuni privind încuviințarea executării silite au fost formulate de furnizori pe rolul instanței din București, împotriva afaceristului. Acțiuni ce au fost admise.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S.C. TUDORS PALACE S.R.L.-ENGIE ROMANIA 9453,35 LEI, S.C. TUDORS PALACE SRL-S.C. SCHINDLER ROMANIA S.R.L. 4521,42.
13
0
de la un nebun care baga silicoane in nevasta-sa si se duce impreuna cu ea in america ca sa-i bage ser in buze. si voi sunteti mai tampiti ca el ca va mirati de prostiile lor.
21
0
iti poti da seama ca site-ul e facut la vrajeala ca la sectiunea Portoflio-La Fattoria Boutique Hotel e o cladire care nu e proprietate la fattoria si a fost o afacere care de la inceput a fost o investitie proasta si falimentara, iar La Fattoria Boutique Hotel Mamaia e doar asa pe plan 3D ca nu va fi niciodata realizabil la datoriile pe care le au. drept dovada, site-ul este prosteala pentru asa-zisii investitori ai rudei angajate prin strainatate. din pacate, baietii astia o tin din prosteala in prosteala.
20
0
Tudors Capital is a privately-held family office in Romania active in the real estate and hospitality sectors. With more than 20 years of local presence we focus on residential and hotel development schemes. E clar, astia-s nebuni de legat. se cred mari dezvoltatori precum companiile cu capital israelian. Cica "se concentreaza asupra schemelor de dezvoltare rezidentiala si hoteliera". chiar ca sunt nebuni, oamenii se cred dezvoltatori in abu dhabi.
20
1
toate afacerile vor cadea acum la toti
16
0
ce bani sa ascunda in masini luate cu credit? IFN Leasing bucuresti cauta prin constanta sa isi ia inapoi mercedes G-klasse pentru neplata ratei pe cateva luni. numai ca masina era ascunsa intr-un garaj pana s-au gasit niste binefacatori angelici care sa sustina plata ratelor.
22
2
pana diseara articolul face 3500-4000 de vizualizari. domnule economu, astia incep sa cunoasca adevarata fata a epatarii din datorii pe care o practici de ani de zile, dar o sa-ti arati tu barbatia din tine,si vei mai face inca un bloc numai ca sa arati cat de intelgent esti tu. fraieri se mai gasesc si in zilele de azi, nu-ti face probleme in sensul asta. se aude ca ti-ai luat permis de pilotat elicoptere si ca urmatorul bloc va fi cu loc de aterizare elicopter. fii barbat si cumpara un avion-jet, nu-ti mai ascunde banii in masini. viitorul este calea aeriana.
20
1
S.C. FINE WINE S.R.L. - SC DECO FOOD SRL 12773 lei, A-B ACTIV DISTRIBUTION SRL - SC DECO FOOD SRL 9896 lei, GK SYSTEM SRL - SC DECO FOOD SRL 24442 lei, GOURMET PROVIDER S.R.L. - DECO FOOD SRL 15391 lei, SC IMPACT CONSULTING SRL - SC DECO HORECA SRL 3100 lei restante facturi si 6683 lei penalitati, PLASTY PROD S.A - DECO HORECA SRL 9236 lei
24
0
aveti grija la comment-uri ca cei doi sunt procesomani.
25
1
cand e sa plateasca ei isi inchid telefoanele si dispar din oras. cand au de primit bani isi duc si bunicii la usa datornicului.
27
2
..pe tudorel. are la papagali in jurul lui ca va trai pana la adanci batraneti din escrocherii. asta sa fie problema pentru el?!? se pisa pe toti.
26
1
machedoancele, niste pocnitori, iar ei niste dobitoci. in cazul de fata cei doi prezentati ca niste tepari au toate elementele care dovedesc ca sunt niste parveniti. afacerile nu sunt profilul lor, ci tepuiala si prostia. le lipseste si educatia. au pozat ani in sir in familia bill gates, cand de fapt ei traiau din datorii. e o mare rusine ca au aparut in presa online ca fiind prezentati ca 2 escroci, dar asta este realitatea. si vor mai trai din datorii vreme indelungata ca vor gasi prosti care sa-i creada. isi merita soarta cei care ii mai cred pe cei doi.
34
1
Nici machidoni aia batrani nu sunt cinstiti,ba din contra daca un batran are doi baieti si unu este hot iar celalalt cinstit,fiisu ala hot este gione iar ala cinstit tivichel,adica cum s-ar zice mai pe romaneste pentru machidoni batrani hotul este baiat despept "il duce capul"pe cand ala cinstit este un prost.
36
1
daca chicheanu nu-i "mirosea" ca sunt escroci, ii lasa in pace, dar si-a dat seama ca cei doi au aceasta meserie. oare cati furnizori au tepuit in toti acesti ani?
31
0
in ultimul an foarte multi angajati care au lucrat in restaurantul acestor manglitori nu si-au primit salariile. erau multi de 19-20 ani mai tematori care se inhibau in fata lor si plecau fara drepturile salariale
32
0
tocmai ce au facut credit pentru o masina Dodge si un Mercedes GLG
30
0
Se lupta sacalii intre ei. Poate ajung sa se sfasie.
17
0
de malul Canalului... in poza NU este Constanti, vaco! E fra-su, Hristu. Fa, pe tine te-a cules Namet asta de prin vreo parcare de tiruri turcesti? Ca scoala n-ai!
12
6
ECONOMU TUDOREL SI MARIA - DOI OAMENI CU UN CARACTER JEGOS. ATITUDINE DE MARE OM DE AFACERI DAR UN MARE ESCROC.
47
0
Dumnezeu sa-l odihneasca pe frate-sau care era un om extraordinar. Asta si cu nevasta-sa sunt doi escroci. Doi tepari notorii. Problema e ca Chicheanu nu i-a lasat. Si acum sunt buni de plata. Si au si ce sa execute. Poate asa se invata minte.
50
0
Machedon la machedon, isi scoate ochiul. La mai mare.
26
3
Fra-su' s-a sinucis?
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212