REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Puya, urare într-un club din Costinești: Te bate Dumnezeul băuturii, dacă mă minți! Video

Puya, urare într-un club din Costinești: Te bate Dumnezeul băuturii, dacă mă minți! Video

Replica API 11 august 2022 | 20:39 2827

Stațiunea Costinești a fost anul acesta una dintre cele mai aglomerate de pe litoral, artiștii înghesuindu-se să participe la petreceri. Este și cazul hip-hoperului Puya, care, aflându-se la Rakada Beach din Costinești, a făcut dreptate unui client și i-a dăruit acestuia o sticlă de vodcă, care îi fusese anterior furată, conform propriilor spuse. ” Te bate Dumnezeul băuturii, dacă mă minți” a încheiat apoteotic artistul.

În acest sezon, Costinești a fost una dintre cele mai aglomerate stațiuni, atât prin prisma turiștilor... cât și a hoților. După cum a relata Replica, hoții și-au făcut de cap în Stațiunea Tineretului. Și, normal, nu puteau să rateze cluburile de pe plajă. La o astfel de petrecere, desfășurată la Rakada Beach, unui client i-a fost furată o sticlă de vodcă. Aflat la petrecere, hip-hoperul Puya, ca un adevărat judecător, a făcut dreptate și i-a dăruit persoanei păgubite o sticlă de vodcă de la propria masă. După cadoul făcut, artistul l-a avertizat pe client: „Te bate Dumnezeul băuturii, dacă mă minți”.

Cine este Puya

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, s-a născut la data de 22 iulie 1979, în București. A crescut alături de cei trei frați ai săi în cartierul Balta Albă, învățând de mic „regulile nescrise ale străzii”. S-a întâlnit cu Tudor Sișu în Sălăjan, un cartier rău famat al Bucureștiului, lansându-se amândoi cu trupa La Familia. După ce partenerul său de scenă a fost condamnat pentru consum și trafic de droguri, Puya și-a continuat cariera, fiind unul dintre cei mai iubiți hip-hoperi de la noi. În anul 2007, Puya a înființat ONG-ul Agenția Spartacus, care se ocupă cu apărarea drepturilor deținuților și combaterea consumului de droguri. În acest sens, el a avut mai multe acțiuni și campani antidrog în liceele din țară. În 2020, pe 18 iulie, a fost implicat într-un scandal, după ce a concertat în fața a mai mult de spectatori, în clubul Loft, încălcând măsurile aflate la acel moment în vigoare, din cauza pandemiei de coronavirus.

La Familia

Citește și Clubul LOFT AMENDAT de POLIȚIȘTII constănțeni, după un CONCERT susținut de PUYA! VIDEO

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia de comentati mereu de droguri, va ofticati ca altii au p**a mai mare si sunt in stare sa futa, zmei din spatele monitorului, manca-le-ati p**a la toti drogatii
0
0
Puya drogatu bulan..atata reclama pt un golan de 2 bani.Si vb celui de mai jos...Costinesti egal cu foamea saracilor, drogatilor,golanilor de 2 parale
1
1
Puya nepotul mai mic al lui Salam
1
0
la ghertzoi le place Costinestiul . mancare infecta inghesuiala si manele si foarte multi cocalari .
1
0
Alt narcoman infect !
1
0
Un drogat , un golan ieftin , de 2 bani !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920