REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

After-school pentru elevii din Mihai Kogălniceanu

After-school pentru elevii din Mihai Kogălniceanu

Replica API 24 iulie 2015 | 00:19 249

Ani la rândul, localnicii din Mihail Kogălniceanu şi-au exprimat dorinţa unui spaţiu unde părinţii să-şi poată lăsa, în siguranţă, copiii, după terminarea orelor de curs. Asta, în condiţiile în care mulţi părinţi nu au cu cine să-şi lase copiii după şcoală, întrucât muncesc. Ei bine, glasul lor a fost auzit de edilul Ancuţa Belu, care îndeplinit visul: în maxim o lună de zile, micuţii vor avea un After School.

Din toamna acestui an, prichindeii din Mihail Kogălniceanu vor putea merge la un After School ultramodern, construit chiar în curtea unei instituţii de învăţământ. Lucrările la unitate se apropie de final, iar în acest moment se lucrează la finisajele interioare, urmând ca inaugurarea neoului centru să aibă loc la sfârşitul lunii august. Tot atunci, anunţă edilul Ancuţa Belu, se va inaugura şi Centrul de Tineret, a cărui construcţie a fost finalizată în urmă cu câteva săptămâni. „S-a pus acoperiş, au început finisajele interioare. Sper ca până la sfârşitul lui august să fac inaugurarea. Asta îmi şi doresc. La Centrul de Tineret s-a făcut recepţia între zona metropolitană şi constructor, urmează ca, în prima şedinţă de consiliu local, să dau hotărâre să preiau imobilul, iar inaugurarea la After School vreau s-o fac odată cu acest centru, dată la care vom sărbători şi ziua comunei“, a declarat, pentru Replica, primarul din Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Belu. Investiţia la After School se ridică la 700.000 lei, iar banii provin din fonduri europene. Odată finalizat, proiectul va deservi 50 de copii din comună. „De acest proiect vor beneficia 50 de copii, din clasele V-VIII. Copiii îşi pot face lecţiile aici, vor servi o masă caldă. Efectiv, va fi un îndrumător, un cadru didactic sau două, care-i vor supraveghea şi vor face lecţiile cu ei,până la orele 17 când vor veni părinţii să-i ia”, a conchis alesul local.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272