REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Agent de pază din Gara Constanța, „mituit“ cu 20 de lei de șoferul care l-a lovit!

Agent de pază din Gara Constanța, „mituit“ cu 20 de lei de șoferul care l-a lovit!

Victor ROTARU 6 februarie 2023 | 00:00 4372

O secundă de neatenție poate cântări în unele cazuri destul de mult. România își menține locul fruntaș în Europa la decese provenite în urma accidentelor, țara noastră înregistrând cele mai multe accidente mortale pe șoselele din Europa. Cu toate acestea, un constănțean a avut mare noroc, fiind implicat într-un accident rutier, deși se afla pe trecerea de pietoni, acesta scăpând doar cu nasul rupt.

Agent de paza din Gara Constanta, „mituit“ cu 20 de lei de soferul care l-a lovit!

Constănțeanul lucrează în gara CFR Constanța, ca agent de pază. Într-o zi, după ce acesta terminase munca, s-a dus până la magazin pentru a lua una, alta pentru acasă. După ce a ieșit de acolo, acesta s-a asigurat stânga, dreapta pentru a putea traversa strada, însă vizibilitatea era scăzută în zona aceea, fiind parcate și autobuzele care merg spre Cumpăna. „Eu lucrez la pază în gară, în Constanța. Am venit în oraș, eu locuiesc în Agigea și am fost să iau de mâncare. Am intrat într-un magazin, am luat ceva de mâncare. După ce am ieșit din magazin, am vrut să trec strada, n-am avut vizibilitate în stânga, în dreapta. Erau autobuzele parcate, cele care pleacă spre Cumpăna. Până la jumătatea trecerii am mers bine, dar după ce am trecut de autobuze, nu am apucat să mă asigur că am fost lovit. Mi s-a rupt nasul, acum trebuie să fac o operație la nas.”,  a declarat victima pentru Replica.

Agent de paza din Gara Constanta, „mituit“ cu 20 de lei de soferul care l-a lovit!

„Mi-a băgat 20 de lei în buzunar și a plecat”

Inițial, constănțeanul nu știa cât de avariat era, iar după impact, șoferul vinovat a coborât la el, l-a întrebat dacă este bine, și i-a băgat 20 de lei în buzunar: „Eu nu știam cine e șoferul. El a coborât din mașină, mi-a dat o sticlă de apă să mă spăl, m-a întrebat dacă am ceva, i-am zis că n-am nimic. Mi-a băgat 20 de lei în buzunar și a plecat. Eu m-am ridicat de acolo, mi-am luat sacoșele și am plecat, am mers acasă. Seara, când m-a văzut soția mi-a zis că am nasul rupt. A chemat ambulanța, am mers la spital, cei de acolo au chemat poliția și ei au găsit șoferul. La fața locului a venit și el, a încercat să zică faptul că nu m-a lovit pe trecere. Acum umblu după certificatul medico-legal. Trebuia să îl iau pe 31 ianuarie, și de atunci îmi tot zic să vin mâine, poimâine și tot așa.”, a mai adăugat șoferul accidentat pe trecerea de pietoni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat de p***t sa fii sa ii dai 20 de lei in ziua de azi sofer tampit
0
0
Nu mai stergeti commentirile DARAR BENGA IN VOI SA DEA!! REPLIKAKA Pt asta de mai inainte veziti de tine k iti zic si tie vreo doua repezite acum
3
1
Internatule la Socola, nu mai insista cu același comentariu care ți-a fost șters odată.
4
1
Săracul pămpălău de VILAU de la locală Cernavodă - se mulțumea și cu un cîrnat trecut prin COLON !
4
3
MANCAMEATI KAKATUL CU LYNGURYTA cu stirile voastre dr KKT!! JURNAPYZDE JURNALIZDE LINGE PYZDE
1
7
La majoritatea trecerilor pentru pietoni sunt camere video,daca exista inregistrarea accidentului acolo se vede ca soferul a parasit locul accidentului fara aprobarea politiei asa cum spune legea,deci carnetul de conducetere suspendat minim 3 luni si amenda mare,caci daca un sofer face un accident si nu anunta politia poate ca nu a anuntat pentru ca era baut sau drogat deci doar p***t sa fie in cazul asta soferul sa anunte politia,tocmai din cauza asta parasirea locului accidentului fara acordul politiei este o fapta si mai grava decat producetea accidentului,este o lasitate si dispret fata de lege si fata de omul accidentat.
10
0
Ai internet la Socola unde ești internat?
3
2
saracul om, nu a stiut procedura, acum se chinuie, si mizerabilul ala 20 de lei ? f m m de rupt de om.
28
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102