REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

AGENT de PAZĂ, găsit MORT în timpul SERVICIULUI!

AGENT de PAZĂ, găsit MORT în timpul SERVICIULUI!

Replica API 8 ianuarie 2022 | 00:20 4027

Un angajat al Direcției de Pază a județului Constanța, ce asigura paza la Depozitul de Deșeuri Medgidia, a fost găsit mort la locul de muncă. Evenimentul petrecut în cursul zilei de miercuri, 5 ianuarie a.c., se află în atenția inspectorilor din cadrul ITM Constanța, pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor care au condus la producerea evenimentului.

Inspectorii din cadrul ITM Constanța au în lucru un eveniment produs în cursul zilei de miercuri, 5 ianuarie a.c., în cadrul Direcției de Pază a județului Constanța. Unul dintre paznicii care asigura paza la Depozitul Deșeuri din Medgidia a fost găsit fără suflare de către colegul care venise să-i schimbe tura. A fost solicitat un echipaj medical de la SMURD, dar, din păcate, cadrele medicale i-au constat decesul bărbatului.

Ce este Direcția de Pază a județului Constanța?

Direcția de Pază a Județului Constanța este o instituție publică cu personalitate juridică aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța. A fost înființată la data de 23 noiembrie 2005, conform Hotărârii Consiliului Județean Constanța. Obiectivul principal al direcției este asigurarea pazei la instituțiile/unitățile de interes județean.

ITM Constanța anchetează evenimentul produs la Medgidia

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce zice si stamate costel mai este smecher sau sa lasat???
0
4
Banuiesc ca avea 360 de ore lucrate fara sporuri de noapte, fara nimic. Asa se practica in paza. Bine macar ca nu mai pot sa-i tina pe minim pe economie.
7
1
Aproape toti angajatii de la gardienii astia publici sunt moseti, boschetari sau betivi, pentru ca doar ei accepta sa presteze pe salarii de rahat
0
8
Angajeaza oameni fara sa-i trimita la control medical! Multi pensionari.
9
1
Sclavia de la baliguari
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212