REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Agenția Națională Antidrog își trimite specialiștii în Vama Veche!

Agenția Națională Antidrog își trimite specialiștii în Vama Veche!

Replica API 27 iunie 2022 | 00:00 1650

Agenția Națională Antidrog își trimite specialiștii la Vama Veche. Recent, instituția a lansat achiziția de servicii de cazare în cadrul Planului de Măsuri pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului și asigurarea climatului de ordine public pe timpul sezonului estival. Contractul de prestare servicii prevede cazare în perioada 01 iulie – 01 septembrie a.c., 4 camere single într-un hotel de minim 3*, timp de 62 de nopți. Valoarea totală a contractului este de 54.323.81 lei.

Achiziția este necesară pentru realizarea activităților prevăzute în Planul de măsuri pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului și asigurarea climatului de ordine publică pe timpul sezonului estival în localitatea Vama Veche.

Obiectul principal al contractului care va încheia constă în prestarea de servicii de cazare în localitatea Vama Veche în perioada 01 iulie – 01 septembrie 2022, 4 camere în regim single, hotel minim 3*, pentru o perioadă de 62 de nopți, la o distanță de maxim 1000 de metri de plajă (locul de desfășurare a activităților).

Camerele trebuie să fie corespunzător igienizate și dotate cu instalație de climatizare și să dispună de wifi.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In doua luni, oameni se fac, aici e consum mare bre, stie seful lor de unde sa traga material !
0
0
Astia sunt DEGEABA, de 1000 de ori DEGEABA
0
0
mai bine s-ar duce in cluburile de cocalari si pitipoance din mamaia unde trag aia pe nas de pa colacul de wc.
1
0
Mai bine s ar muta politia rutiera e mafie acolo uber si bolt neautorizati in Mangalia sau Limanu fac transport la n***u sub ochii politiei care ... amendeaza pe cei care reclama fenomenul in speta taximetristii. Se pare ca e o mare magarie intre companiile care dau spaga si politistii de acolo exista sute de poze si filmari o sa fie un subiect delicios in presa
1
0
un organism viu care se apara ,inmulteste si suge buget la greu
0
0
Clanurile din Mangalia cand le destructurati?
0
0
Concedii platite din banii contribuabilului. De ce single sa vina si familia ? Ce mari realizari a avut ANA , in afara de cheltuieli din banii nostri. Statistici si iar statistici, drogatii se vad la tot pasul. Cate informatii a furnizat ANA spr structurile operative. Ne transformam in consumatori , nu mai suntem o tara de tranzit. Vai de noi ce viitor stralucit avem.
1
0
Si ce o sa faca? NIMIC...
0
0
Da ce aveti ma cu drogalaii. Sunt baieti buni. Lasati oamenii sa se simta bine. Cu o consitie insa, cand li se face rau de la tras aurolac si cheama salvarea ia incasati-i triplu, nu pe cas. Ia sa vezi ce se potolesc mielusii. Mai lasati-i si pe putorile de la militie si diicot in pace ca prea m-am saturat sa le platesc salariile ca sa destructureze fel si fel de spete de tot rahatu si activotatea lor sa coste zeci si zeci de mii de euro, din banii nostri. Mai prindeti in plm si niste mafioti adevarati ca doar de-aia sunteti antimafia, bai nene diicot.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108