REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Agentul lui Lautaro Martinez a făcut noi dezvăluiri despre viitorul fotbalistului de la Inter

Agentul lui Lautaro Martinez a făcut noi dezvăluiri despre viitorul fotbalistului de la Inter

Replica API 27 decembrie 2020 | 00:00 1087

Impresarul lui Lautaro Martinez a oferit un amplu interviu publicației argentiniene "Ole", în care a oferit noi informații despre jucătorul Interului

Lautaro Martinez este un jucător foarte curtat, dar argentinianul mai are 3 ani și jumătate contract cu Inter, ceea ce face un eventual transfer greu de realizat.

Barcelona a fost clubul care s-a interesat insistent de jucătorul Interului, dar oficialii italienilor nici nu a vrut să audă vreo ofertă. În aceste condiții, catalanii l-ar putea transfera doar dacă i-ar plăti clauza de reziliere, în valoare de 111 milioane de €. Bugetul catalanilor a fost serios afectat de pandemia de Covid-19 și este greu de crezut că gruparea de pe Camp Nou își va permite să plătească o asemenea sumă în viitorul apropiat.

Chiar dacă presa internațională a scris că Lautaro ar fi tentat să accepte o ofertă de la Barcelona, impresarul său a declarat recent că jucătorul se simte foarte bine la Milano. De asemenea, agentul a confirmat că orice club poate să discute cu Inter despre un transfer, dar a subliniat că Lautaro se află în cel mai bun loc pentru el momentan.

"Astăzi este bine acolo unde este. Este clar că Lautaro crește și învață. Este un jucător cu un potențial enorm, fără exagerare. Poate deveni un jucător de elită. Cel mai important lucru este că s-a obișnuit foarte repede cu fotbalul european. A jucat imediat după ce a venit și a înscris goluri.", a declarat Carlos Alberto Yaque într-un interviu pentru publicația argentiniană Ole, citat de sport.es.

Impresarul lui Lautaro Martinez: "Oricine îl dorește poate să meargă să vorbească cu Inter"

"Mai are încă trei ani de contract. Oricine îl dorește poate să meargă să vorbească cu Inter. Dar acolo este calm și fericit, joacă și crește. Am crescut și eu cu el, venind să vorbesc cu președinții și managerii celor mai mari echipe din lume.", a adăugat agentul lui Lautaro.

Atacantul de 22 de ani a fost cumpărat în 2018 de Inter de la Racing Club, plătind 25 de milioane de € în schimbul său. Argentinianul a crescut foarte mult, iar acum este cotat la 70 de milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Până acum, Lautaro a jucat 104 meciuri în tricoul "nerazzurrilor", marcând 37 de goluri și dând 14 pase decisive. Și la naționala Argentinei acesta are cifre impresionante, marcând deja 10 goluri în numai 19 partide jucate, scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272