REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

AGLOMERAŢIE de NEDESCRIS în acest WEEKEND, la MARE!

AGLOMERAŢIE de NEDESCRIS în acest WEEKEND, la MARE!

Replica API 31 august 2020 | 00:00 1458

Canicula din ultimele zile de vară a fost ca un magnet pentru miile de turiști care au ales drumul către litoral. Și unde este mai potrivit să scapi de zilele toride dacă nu pe malul apei, cu un cocktail în mână?! Așa se face că nordul litoralului a fost luat cu asalt și de constănțeni, dar mai ales de turiștii veniți în vacanță pe ultima sută de metri, de la mii de kilometri depărtare.

Stațiunea Mamaia a fost principalul punct de atracție în acest weekend și datorită evenimentelor ce au avut loc în cluburile constănțene. Printre acestea se numără concertele susținute de Jador, Vali Vijelie și Ionuț Galani. Dacă pe timp de noapte, turiștii au petrecut alături de vedete, iată că pe timpul zilei, aceștia au ales să se relaxeze pe șezlong, în bătaia brizei mării și ascultând bătaia valurilor.

Peste 120.000 de turiști au fost pe litoral

După cum ne așteptam, ultimele zile de vară au adus la Constanța un val de oameni veniți din toate colțurile țării. În unitățile de cazare înregistrate s-au strâns în jur de 120.000 de turiști. Canicula de afară a fost completată perfect de apa nu tocmai caldă a mării, lucru ce i-a determinat pe cei mai mulți să facă o baie pentru a se răcori. Persoane de toate vârstele au fost prezente în nordul litoralului: începând de la familii cu copii de nici un an, până la cei mai varstnici. Pe plaja de la Năvodari aproape că nu aveai loc să arunci un ac, în timpul prânzului. Deși soarele ardea cu putere, turiștii și-au instalat umbrelele din dotare și au continuat „dezmățul”.

Prezenți la datorie au fost și salvamarii care nu și-au lat ochii de pe turiștii aflați în apă, pentru a se asigura că lucrurile decurg în ordine și fără evenimente nefericite.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Sudul Litoralului au fost vreo 10 persoane , din care 6 sau inecat !
1
0
Am fost la plaja la trei papuci, pe la securitate, si cine a mai fost poate sa confirme, ca nu era aglomerat de loc. Cred ca nu aveti despre ce sa scrieti.
2
0
Pozele sunt din trecut fmm!, am vazut pe vecinul pe plaja care n-a mai fost la mare de 7 ani !
4
0
De nedescris pentru acei ziaristi care nu au suficiente cuvinte in vocabularul personal. E bine ca lumea inca mai are ,,zvac'',se mai poate distra in conditiile astea. Ce este,se vrea o stare de apatie generalizata? Ar fi maibine ca romanii sa stea distantati,mototoi si dand din cap doar afirmativ cand ragaie conducerea,sa nu danseze,sa nu iubeasca,doar sa stea asa,duhnind? Adica un guvern se ambitioneaza sa nu cheltuiasca testand si asta nu e grav,dar e grav ca romanii se distreaza?
3
0
Doamne! Uite-i cat sunt de prosti. Unde a fost aglomeratia Diano? Ca de 18 veri muncesc vara pe litoral si nu s a pomenit asa ceva...furati curent p-aici vreti stari de urgenta. Hai lasa ca mai e un weekend si dupa aia chitzaim de foame in case...nu iesim de bunavoie ca n-avem bani.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102