REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

AGLOMERAȚIE pe PÂRTIILE din POIANA BRAȘOV

AGLOMERAȚIE pe PÂRTIILE din POIANA BRAȘOV

Replica API 10 ianuarie 2021 | 23:02 3813

Poiana Braşov a fost extrem de aglomerată sâmbătă, 9 ianuarie. Mii de turiști au dat năvală pe pârtiile din zonele montane, însă, aceștia au avut și nemulțumiri, una dintre acestea fiind legată de faptul că multe pârtii erau nefuncționale, motiv pentru care au fost nevoiți să se înghesuie la cele câteva rămase deschise.

”Pârtia de schi Lupului din Poiană, spre exemplu, era nefuncțională. Iar toată lumea s-a înghesuit unde era deschis. Nu este normal”, a spus, pentru Replica, o turistă.

Însă, din peisaj nu au lipsit și lucrurile frumoase. Pe lângă peisajele feerice, Stâna turistică din zonă a fost preluată de Sergiana Grup, cunoscută pentru lanțurile de restaurante din Brașov, care a amenajat un loc de vis!

Poiana Braşov a fost extrem de aglomerată sâmbătă, dovada cozile lungi la care schiorii au aşteptat zeci de minute. Se pare că pentru unii au uitat de măsurile de siguranță împotriva coronavirusului și au renunțat la masca de protecție. Totodată, așa cum e precizat mai sus, nu toate pârtiile de schi au fost funcționale.

În Poiana Brașov sunt și foarte mulți copii în tabere.

Pârtia de schi Lupului

.

.

Stâna turistică

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aceasta tulpina nu se manifesta la schi in statiuni si pensiuni si nici in restaurante sau la mol
3
1
Nea 13.08, chiar daca iti place cum suna unele cuvinte foloseste-le doar daca esti sigur ca stii ce inseamna. Stii ce e acela un 'spital suport Covid'? Si care e diferenta dintre un spital Covid si unul suport Covid? 2. Termenul corect e 'medicatie' nu 'medicamentatie'. A dreaqu' sfertodoctii cum le mai stiti voi pe toate... Hai! Incolonarea si mars la vaccin.
1
1
Sa se faca partie de schi si la spitalele suport covid pentru pasionatii de schiuri. Medicamentatia este adecvata bolii zapada si vin fiert. Cine nu se face bine il luam cu sania.
8
2
Or sa se aglomereze si la ATI!
4
3
sa vedeti mirletzii de pe pirtii cum respira oxigen printr.un tub,peste doua sapt.O sa se sature atunci de aer curat!
11
7
Copii in tabere?
7
2
a vrut caizerul sa mearga la schi in uichend si am declarat poiana zona libera de covid pentru doua zile
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468