REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Aglomerație spre sudul litoralului. Se circulă bară la bară

Aglomerație spre sudul litoralului. Se circulă bară la bară

Ana Maria LIPAN 4 iunie 2023 | 14:03 2634

Traficul pe drumurile care fac legătura cu stațiunile din sudul litoralului românesc a fost infernal în weekend! Cozi interminabile de mașini s-au format atât în urma fluxului mare de turiști ajunși weekendul acesta pe litoral cât şi din cauza unor tamponări produse de asemenea din cauza haosului din trafic.

Aglomeratie spre sudul litoralului. Se circula bara la bara

Anul acesta minivacanța de ziua Copilului și cea de Rusalii au fost legate, zilele libere începând de joi, 1 iunie și sfârșind luni, 5 iunie, în a doua zi de Rusalii, astfel că putem vorbi de o ,,mini-mare” vacanță.

Aglomeratie spre sudul litoralului. Se circula bara la bara

Rezervările efectuate pe litoral sunt de ordinul zecilor de mii, fiind așteptați peste 70 de mii de turiști, potrivit datelor oferite de Asociația Patronală RESTO.

Aglomeratie spre sudul litoralului. Se circula bara la bara

S-a circulat bară la bară pe drumul spre și dinspre stațiunile din sudul litoralului românesc weekendul acesta. În zona Eforie este ambele sensuri de mers sunt aglomerate.  Zona este recunoscută ca fiind cu probleme din punct de vedere al infrastructurii, mai ales pe timpul sezonului estival. 

Aglomeratie spre sudul litoralului. Se circula bara la bara

Traficul a fost îngreunat și de producerea unor tamponări.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai mintiti ca au ajuns 70de mii ca nu e asa ,Toti merg la bulgari greci sau turci nu stau in jegul makkedonesc si mancare reciclata de pe litoral .si ANCA tu esti o dobittoaca .
4
1
Zic de toti care polueaza cu cazanele.
1
4
Doar ptr turisti zici de cazane nu si de localnici .nu ?
1
4
Au venit bulgarii pe litoralul romanesc.
4
0
Solutia ? Transportul in comun, trenuri, maxi taxi. Usor usor se interzic dieselurile cazane care polueaza, fara cazane in centrele oraselor... fara poluare. Ai dizal 1.9 tdi cazan ? Parchezi la marginea orasului si iei autobuzul ..
8
10
Bukalestenii bugetari. Mâncătorii de miale makedonesti aduse cadou de la Constanța ca sa puna stampila pe hartii unde trebuie ca in stanpila e puterea la Bukale, au venit la o tzeapa corecta la mare. Li se scoate și taxa de pod, ca ei sunt boșii, sa plătească doar sclavii restul anului. Sa le stea pestele prajit necuratat cu mate su cap din Grecia în gat, branza cu aracet de la Baia în gat.
13
9
La caruta ba!
6
5
se merge bara la bara dar mirletii tot au reusit sa se trosneasca.Nu toti pirlanii bugetari voucheristi parizeristi vor ajunge acasa.ba bouarilor,mai nu este luna de plaja.nici iunie,pirlailor.mars acasa la sapa!
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108