REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Aici își va crește Shakira copiii! Iată cum arată și cât valorează casa din Miami

Aici își va crește Shakira copiii! Iată cum arată și cât valorează casa din Miami

A.F. 15 noiembrie 2022 | 00:00 464

Shakira (45 de ani) și fostul ei partener de viață, Gerard Piqué (35 de ani), au ajuns la un acord în privința celor doi copii ai lor, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani). Aceștia se vor muta alături de mama lor, în casa ei din Florida.

Shakira se mută cu cei doi copii în SUA, foto: Instagram

Sasha si Milan au stat până acum în Barcelona

Cântăreața columbiană și fostul fundaș al Barcelonei și-au spus adio vara trecută, după o relație de 11 ani, motivul fiind infidelitățile repetate ale sportivului. Iată că acum au revenit la sentimente mai bune. Acordul privind custodia copiilor a fost semnat la o săptămână după ce Gerard Piqué şi-a anunţat retragerea iminentă din fotbalul profesionist şi despărţirea de clubul FC Barcelona.

Casa din Miami valorează 20 de milioane de dolari, foto: Profimedia

Astfel, după ce și-au petrecut toată viața Spania, Milan și Sasha se vor muta în casa de 20 de milioane de dolari a Shakirei, în Miami, acolo unde se află aproape toată familia cântăreței. Vila are șase dormitoare, opt băi și o piscină în curte, scrie click.ro.

„Am semnat un acord de custodie. Singurul nostru obiectiv este să oferim copiilor noștri cea mai mare siguranță și protecție. Sperăm că își pot continua viața într-un mediu sigur și calm.”, au declarat cei doi, pentru TMZ.

Chiar dacă nu au fost niciodată căsătoriți, Shakira și Piqué au strâns o avere impresionantă. Suma care va trebui împărțită se ridică la aproximativ 700 de milioane de euro, potrivit presei catalane. Conform Forbes, doar Shakira are 280 de milioane de euro, strânși pe cont propriu. Acum, cei doi trebuie să-și împartă și proprietățile din în Barcelona, Barranquilla, Miami, Capri, New York, Punta del Este şi Bahamas.

Piqué și-a refăcut deja viața

De asemenea, Shakira urmează să fie judecată într-un proces în care este acuzată de o presupusă fraudă fiscală în Spania, după ce a pierdut un recurs pe 26 mai. Procurorii spanioli susţin că vedeta pop nu a achitat impozite de până la 14,5 milioane de dolari pentru venituri obţinute între anii 2012 şi 2014.   

Între timp, Gerard Piqué și-a refăcut viața alături de o tânără studentă, pe nume Clara Chia Marti (23 de ani). Cei doi nu se mai ascund și apar deoseori în public și se zvonește că sportivul vrea să își întemeieze o familie cu ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212