REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Airbus Helicopters va avea acelaşi succes ca proiectul Dacia/Renault

Airbus Helicopters va avea acelaşi succes ca proiectul Dacia/Renault

Replica API 14 septembrie 2016 | 18:46 254

Iohannis, în prezenţa lui Hollande:

Iohannis, în prezenţa lui Hollande:

Klaus Iohannis şi Francois Hollande, sursa foto presidency.ro

Preşedintele Franţei, aflat marţi în România, a vizitat Centrul de Cercetare ELI-NP din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” de la Măgurele, judeţul Ilfov. Cu acest prilej, preşedintele Francois Holland, a declarat că întreprinderile franceze contribuie la dezvoltarea economică a României în sectoare de vârf şi nu se orientează numai în domeniile în care mâna de lucru ar putea fi considerată mai avantajoasă.

La rândul său, preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, într-o conferinţă de presă cu preşedintele francez Francois Hollande, că este convins că uzina Airbus Helicopters de la Braşov-Ghimbav va avea acelaşi succes ca proiectul Dacia/Renault, notează Ziarul Financiar.

„Mă bucur că domnul preşedinte va vizita astăzi şi uzina Airbus Helicopters de la Braşov-Ghimbav - un proiect care va avea, sunt convins, acelaşi succes pentru noi pe care îl are deja proiectul de tradiţie Dacia/Renault”, a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni.

Totodată, preşedintele Hollande a spus că inaugurarea uzinii Airbus Helicopters este un exemplu de ce înseamnă Parteneriatul strategic.

„Dorim să arătăm că împreună Franţa şi România au voinţa de a coopera în ceea ce priveşte apărarea. (…) Dorim ca ţările noastre să aibă schimburi regulate, să aibă o analiză comună şi să aibă politici comune, pentru că obiectivul nostru este să avem o industrie europeană a apărării. Franţa, de mai bine de 20 de ani, acum, a înţeles că România doreşte să se dezvolte, România doreşte să se deschidă, România doreşte să se integreze în Uniunea Europeană, iar Franţa a însoţit-o pe acest drum”, a spus Hollande, citat de zf.ro.

Preşedintele francez a inaugurat marţi uzina Airbus Helicopters de la Braşov-Ghimbav, alături de premierul Dacian Cioloş, mai arată zf.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108