REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Al doilea caz de WEST NILE confirmat la Constanța

Al doilea caz de WEST NILE confirmat la Constanța

Replica API 18 septembrie 2017 | 00:05 406

Cadrele medicale au confirmat al doilea caz de infecție cu virusul West Nile, la un bărbat din zona rurală a Constanței. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, s-a prezentat vineri, 15 septembrie, în cursul după-amiezii, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, cu simptome ce i-au determinat pe medici să suspecteze o infecție cu virusul menționat. În urma analizelor efectuate, a fost confirmată meningita cu virusul West Nile.

Acesta este al doilea caz de infecție cu West Nile, confirmat în județul nostru, după ce, la sfârșitul lunii august, afecțiunea a fost confirmată la un bărbat de 77 de ani, din municipiul Constanța.

Potrivit dr. Constantin Dina, directorul Direcției de Sănătate Publică Constanța, pacientul este în prezent internat în Spitalul de Boli Infecțioase, starea lui este stabilă, fiind în afara oricărui pericol. „Am anunțat Centrul de Transfuzii, pentru a lua măsurile necesare, cât și primăria localității de unde provine bărbatul, pentru a efectua din nou dezinsecția”, a precizat dr. Dina pentru „Replica de Constanța”.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt handicapatul care a scris ca este din cvoda persoana! Cernavoda este zona urbana prostule nu rurala,si tantarii pe care i-ai vazut umbla prin capul tau sa-ti inlocuiasca neuronii care iti lipsrsc total
0
0
Comentatori de rahat. Nu stiti nici sa scrieti, nici sa cititi.
0
0
Moastesi si particele, brau sfintit, soboru de gealati sutanati sub ascultarea IPS in procesiuni bulevardiene si marea minune va avea loc: zboara tintarii cu bolesnita
0
1
Dina face dezinsecti hai k ne-am dilit.Zic sa faca pe un a4 o cerere demisie sa aiba titlu asta dak nu il cuafeaza asa tare banul public.De cea ce face acesta nu are sens sa vb ca ii NIIIIMIC.
1
1
Cernavoda omul. Am vazut tantarii aia pe la cernavoda. Sa se faca dezinsectia cu solutie specifica nu cu ddt, cum era odata.
1
1
Foarte bine ca nu spune localitatea asa isi mai dau cu parerea vreo duzina ca tine important ca omul este bine
0
1
Localitatea este "secret de stat" ?
3
0
Am prins tantaru in bucatarie ,,la-m legat de gat si i-l tai la craciun.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212