10.6° Constanța Mar., 29 Nov. 2022
Anul XX Nr. 6197
10.6° Constanța Marți, 29 Noiembrie 2022 Anul XX Nr. 6197

Al treilea sezon al serialului ''The Witcher'' va fi lansat în vara anului 2023

Redacție 27 septembrie 2022 217

Platforma de streaming Netflix a anunţat în cadrul "Tudum", un eveniment dedicat fanilor săi, că un un spin-off derivat din "The Witcher", intitulat "The Witcher: Blood Origin", va avea premiera pe 25 decembrie 2022 şi că cel de-al treilea sezon al serialului original va fi lansat în vara anului 2023, informează site-ul revistei americane Variety.

Fanii acestei producţii au putut să admire cel mai recent aventurile din universul "The Witcher" în urmă cu aproape un an, când al doilea sezon al acestui serial fantasy, cu actorul Henry Cavill în rolul principal, a avut premiera în decembrie 2021. De atunci, producţia originală a generat mai multe spin-off-uri. În plus faţă de serialul în format limitat "Blood Origin", un lungmetraj de animaţie şi un serial "Witcher" pentru întreaga familie au intrat în etapa de pregătire, citează Agerpres.

Deocamdată sunt cunoscute puţine detalii despre sezonul 3 din "The Witcher", însă acesta va continua să spună povestea personajelor Geralt of Rivia (Henry Cavill), Ciri (Freya Allan) şi Yennefer (Anya Chalotra). Se vor alătura distribuţiei actorii Robbie Amell, Meng'er Zhang, Hugh Skinner şi Christelle Elwin.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Cu o acţiune plasată în lumea elfilor cu 1.200 de ani înainte de evenimentele relatate în "The Witcher", serialul prequel "Blood Origin" va prezenta o poveste aproape pierdută în negura timpurilor, inclusiv felul în care a fost creat primul prototip Witcher şi evenimentele care au dus la esenţiala Conjuncţie a Sferelor, când lumea monştrilor, a oamenilor şi a elfilor s-au unit pentru a deveni un singur univers.

Noua producţie îi are ca protagonişti pe Michelle Yeoh în rolul Scian, ultimul membru al unui trib nomad de luptători elfi care pleacă într-o misiune cu scopul de a recupera o sabie furată de la poporul ei; Sophia Brown în rolul Eile, o luptătoare din garda Reginei care pleacă în lume pentru a deveni muzicant călător; şi Laurence O'Fuarain în rolul Fjall, un bărbat născut într-un clan de luptători care au jurat să îl apere pe Rege, dar care porneşte în căutarea răzbunării. Distribuţia este completată de actorii Mirren Mack, Lenny Henry, Jacob Collins, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Amy Murray, Nathaniel Curtis, Zach Wyatt şi Dylan Moran.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359