REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

ALARMANT Peste 700 de deținuți, din care JUMĂTATE criminali și violatori, au fost eliberați în prima jumătate a acestui an

ALARMANT Peste 700 de deținuți, din care JUMĂTATE criminali și violatori, au fost eliberați în prima jumătate a acestui an

Replica API 27 iulie 2020 | 00:09 2099

Informații absolut alarmante. Infractorii periculoși ies pe bandă rulantă din închisorile din România, chiar și atunci când au comis fapte grave. Aproape 700 de persoane au fost liberate condiţionat în primele şase luni ale anului, mai mult de o treime fiind condamnate pentru omor, iar peste 100 pentru viol, relevă date ale Administraţiei Naţionale a Penitenciare. Trei dintre persoanele puse în libertate aveau condamnări pe viaţă, conform News.ro.

De la începutul anului, 697 de persoane condamnate pentru omor, viol şi tâlhărie au fost liberate condiţionat, trei fiind condamnate la detenţie pe viaţă.

Potrivit ANP, 273 dintre acestea au fost condamnate pentru omor, 34 fiind cazuri de omor deosebit de grav.

Dintre cei puşi în libertate, 114 se aflau în închisoare pentru viol.

Începând din 2016, numărul total al persoanelor condamnate pentru omor, viol şi tâlhărie puse în libertate condiţionat a fost de 10.833, 32 dintre acestea având condamnări pe viaţă.

Cele mai multe liberări condiţionate din această perioadă s-au înregistrat în 2016, când numărul celor liberaţi condiţionat a fost de 2.620 de persoane, cinci fiind condamnaţi. pe viaţă - 891 condamnaţi pentru omor, peste 300 pentru violşi mai mult de jumătate pentru tâlhărie.

În 2018, peste 1.000 de persoane acuzate de omor şi peste 400 de condamnaţi pentru viol au fost puşi în libertate.

Anul trecut, 1,841 de condamnaţi pentru omor au fost liberaţi condiţionat, 4 fiind condamnaţi pe viaţă, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii astept la cernavoda sa ma violeze si pe mine
0
0
multumim pesede!multumim ccr!multumim tudoral tractoristu si judecatorii melcilor,inculti dar bine platiti si corupti!
1
0
Bai muistule incepand din anul 2016 au fost eliberati in fiecare an o gramada de criminali,violatori,afaceristi hoti si bineinteles politicieni hoti ca doar pentru astia s-a dat legea mascat,ca sa nu se vada ca este o lege cu dedicatie si daca P.S.Disti tai nu iubeau legea asta puteau sa o anuleze printr-o alta lege pentru ca impreuna cu ALDE au avut majoritatea parlamentara si o au si acum impreuna cu UDMRul caruia iati si dat tacit prin deputati o bucata din Romania,noroc cu securisti care l-au anuntat pe Johanis inainte sa votati legea asta si in senat.
2
0
Astia trebuie eliberati cum eliberau nazistii pe evrei, prin cosul de la cuptor!
6
0
legileaberante votate de ppesedee ii favorizeaza pepenelei. de ce nu le anulam ? pentru ca sa furam si noi si ei
2
0
Asta este justitie in Romania ?
2
0
Alta intrebare si Tudorel, totul pentru penalii din partid
4
0
la cersit... Bai muistilor, autoritatea care gestioneaza eliberarea alora este unica: Ministerul Justitie. Care, de anul trecut, apartine lui Predoiu PNL. Ce tot va vaitati ca PSD, ca Ciolos, ca moarta, ca coapta. Anul trecut oracaiati ca elibereaza PSDul. Anul asta ii eliberati voi. Ca, n-asa, asa cere legea, futu-va-n gura aia larga de muisti!
1
2
cine are majoritatea in parlament ? PSD-ul, cine domina la Curtea constitutionala ? tot PSD , cine a dat pensii speciale ? tot PSD , deci asta-i realitatea . Blestemati sa fiti ,cei care ati votat aceste legi , criminalii si violatorii ,borfasii , sunt eliberati pe banda rulanta .Corona sa va manince.
8
5
legea trebuia respectata, lege data de ciumati si admisa de presuri ccrr. Culegeti roadele
6
2
Bai Ioane tu ori esti prost ori manipulator,daca legea a fost data pe vremea guvernului Ciolos asta nu inseamna ca PSDisti nu au nici o vina pentru ca si pe vremea guv.Ciolos tot oameni binomului penal DRAGNEA--TARICEANU detineau majoritatea in parlament,ori parlamentari dau legile in Romania nu guvernul.
4
3
Vorba de roman bai esti prost
1
2
Acum e la moda infractorul coronavirus adica cel pozitiv la primul test! Tipurile de infractori din articol nu mai conteaza! De vina sunt procurorii, ei ii elibereaza!!!
4
3
danute nu psdul a dat legea legea este data din vremea guvernului ciolos iar apoi a venit psd cum a venit pnl acum la putere si normal c-a pus-o in aplicare asa ca nu va mai cacati pe voi intruna psd psd lege este da de ministra aia urata care condusese un ong si-a ajuns ministru cand a pus werner tot asa guvernul meu ca in rest are sriul lui stsul lui dnaul lui procurori si judecatori lui iar noi suntem prostimea lor
9
6
SA LE DATI ADRESA VILOIULUI LUI BUBONEL SA TREACA PE LA EL SAI MULTUMEASCA IN STILUL CARACTERISTIC
8
0
Iohanis vinovat
10
10
Din cauza psd a vrut dracnea sa scape de puscarie si a inventat legi sa scape el de puscarie
16
6
Oameni ce vor fi slugarnici regimului ce protejeaza infractorii. De ce sunt protejati infractorii? Pai ca sa ramana in umbra ticalosiile mult mai mari facute de mafiile politico-economice. O populatie tinuta in teroare este mai usor de manipulat ,mai ales cand populatia se opune consecvent la tot ce tine de progres moral si de alta natura pozitiva,asa cum se intampla la noi. Orice ghiorlan este desemnat lider,orice curva poate fi vedeta,reperele sunt definite dupa ratele de vizionare ale TV-urilor supuse sovieticilor zisi liberali.
8
4
Lasa-l matale pe Werner! Te faci ca nu stii cine a dat legea asta?? Iti spun eu: pizdistii tai. Ati iesit cu totii din vizuini, nu mai aveti de pe unde fura. Hotilor!!!
13
8
E feic niuz ! PSD numai e la putere de 8 luni. Doar PSD ar fi putut face asa ceva.. dl Werner ?! Cum puteti sa credeti asa ceva ?! PNL ?! Nu! NU ARE CUM !
8
13
Cine voteaza??
7
2
Tara de rahat
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272