REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

ALCOOLEMII MARI la volan, depistate de polițiștii constănțeni

ALCOOLEMII MARI la volan, depistate de polițiștii constănțeni

Replica API 6 august 2019 | 00:16 466

Polițiștii din cadrul Biroului de poliție Vama Veche - 2 Mai, la data de 4 august a.c., în jurul orei 15.00, au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din județul Ilfov, care ar fi condus un autoturism, în aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere. La aceeași dată, în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

În continure, în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Pecineaga, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Albești din județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital, unde acesta a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Apoi, în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Plopeni, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Și polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Hârșova, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Soveja din municipu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La data de 5 august a.c., în jurul orei 01.10, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tineretului din aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere. În cauze, au fost întocmite dosare penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa iasa politia la razie si pe timp de noapte, e jale ce e pe strazi
1
0
Daca imbecilii aia ar muri din cauza ca beau si conduc,nu ar fi paguba,pentru ca asa tip de oameni sunt clar rebuturi si in stare de trezie. Din pacate ei produc tragedii si fac sa sufere nevinovati ,iar pedepsele sunt ridicol de mici.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108