REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ALCOOLEMII RECORD pe drumurile din Constanța: peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

ALCOOLEMII RECORD pe drumurile din Constanța: peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:26 266

Oamenii legii au fost la datorie în weekend, efectuând controale în trafic. Astfel, printre numeroasele nereguli depistate, a fost și categoria conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, iar aici vorbim de alcoolemii peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii din cadrul Secției, la data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 20.50, au identificat un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. A doua zi, în jurul orei 00.10, poliţişti din cadrul Servicului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 31 de ani, din județul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 39, în localitatea 23 August, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La aceeași dată, în jurul orei 00.35, poliţişti din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Gheorghe Marinescu din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Tot pe 8 septembrie, în jurul orei 22.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Și poliţişti din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Dunăreni, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A venit toamna, tulburelul si sa vezi veselie pe soselele orasului. Si sa vezi maini si picioare rupte in accidente.
0
0
A se aplica la noi astfel de limite nu este posibil, Romanul nu are constiinta celor din tarile mai civilizate, daca bea un pahar nu se lasa pana nu goleste sticla!
0
0
Be lumea be!
0
0
max 0.08 la suta in sange pentru soferii amatori ar trebui sa fie legal ca in UK si US, intre 0.08 si 1 amenda si ce-i peste dosar penal. la profesionisti strict interzis
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272