REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ALDE anunță referendum la Mereni: se cere DEMITEREA primarului!

ALDE anunță referendum la Mereni: se cere DEMITEREA primarului!

Replica API 9 martie 2018 | 01:29 748

ALDE Constanța a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc joi, 8 martie anul curent, că situația critică de la Mereni le-a atras atenția în mod special. Săptămâna viitoare vor fi demarate procedurile pentru a se organiza un referendum în localitatea constănțeană mai sus precizată pentru demiterea primarului Silviu Gârea. Sunt necesare aproximativ 600 de voturi.

Viceprimarul ales de noul Consiliu Local Mereni este din partea ALDE, iar acest lucru îl indispune pe actualul primar din partea PSD, care nu recunoaște alianța de la nivel național. „Avem și convenție semnată între liderul ALDE Constanța și liderul PSD Constanța, iar alianța este recunoscută în toate județele, doar la Mereni nu”, a spus Daniel Learciu. Situația a scăpat de sub control. „Primarul a încercat să dea o dispoziție de primar semnată de el prin care să aprobe un buget, în lipsa unui consiliu local, pe care nu îl recunoaște. Prefectura Constanța a atacat în contencios-administrativ toate aceste documente”, a precizat Claudiu Ceti.

Totuși, se pare că nimeni nu reușește să se înțealeagă cu primarul. Liderii ALDE au precizat că în afară de PSD și PMP, restul partidelor, PNL și PNȚCD sprijină demersul referendumului din localitate.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viceprimarul propus acest gurita, este condus de sile, olteanu,lulu, jitaru, el este o marioneta sa fim seriosi, toata ziua se strang la Jitaru sau la gurita, toatadin Mereni, s-au imbogatit pe carca oamenilor, le-au furat pamantul comunei, acum mai nou la-au cumparat si pe ciucardel care impreuna cu aia care lucreaza la taxe comanda executarii la oameni, comandate de de la inalta curte grupul strans la jitaru sau gurita ,aici la noi in comuna primarul este singur impreuna cu oamenii de rand iar in partea aia toti care au jupuit comuna
8
0
Se cere demiterea din cauza ca nu ii mai lasa sa fure!! Toata mafia de acolo s-a pus inpotriva primarului de ce ?? Ca s-a gandit cineva sa mai faca si treaba, nu numai sa fure , a-ti fost in comuna Mereni, nici noi aici nu avem iluminat public ca la Mereni , trotuare, sosea care leaga localitatile , cand am fost acolo la bunici acum 3 ani mi-am facut masina praf , acum e altceva, nu ma intereseaza cine a fost si este actualul primar , dar se vede ca este gospodar, rezistenta maxima sa aveti domnule primar!!
8
0
Poate se va intampla si la Hirsova sa scapam odata de Ionescu care de 2 ani doar minte si nu face nimic. A face ceva isi angajeza oamenii de la Alde pe salarii uriase in primarie ! Rusine !
1
2
In comuna primitiva Mereni se pare ca ciuma rosie psd si lepra alde fac ravagii!
1
2
Poate si la Constant
4
1
primarul de la Mereni e ciudat si nu stie ce face. Un fost carciumar!
1
7
Poate se va intampla referendum si la Murfatlar . A ajuns de tot rasu localitatea . Poate se vor trezi locuitori si ii vor cere primarului sa plece la plimbare .
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102