REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Alec Baldwin ar putea să fie condamnat la închisoare

Alec Baldwin ar putea să fie condamnat la închisoare

Valentina CAMARA 3 februarie 2023 | 00:00 320

Alec Baldwin ar putea să fie condamnat la închisoare, după ce a împușcat mortal o directoare de imagine în timpul filmărilor pentru Rush. Procurorii au descoperit informații noi, în urma cărora a primit acuzația oficială de omor prin imprudență.

Alec Baldwin ar putea sa fie condamnat la inchisoare

Actorul credea că a scăpat de probleme, după multe anchete în urma accidentului tragic de pe platoul de filmare, atunci când a împușcat mortal directoarea de imagine cu arma cu care trebuia să filmeze. Chiar dacă s-au găsit atât lucruri care să-l scoată din această situație, acum problemele au revenit asupra lui. Actorul riscă să fie condamnat la închisoare și a fost acuzat de omor prin imprudență.

Alec Baldwin riscă să fie condamnat la închisoare

Alec Baldwin este, în continuare, implicat în scandal după ce a omorât din greșeală o directoare de imagine în timpul realizării filmului Rush. Noile informații arată că actorul vorbea la telefon în timp ce făcea exerciții cu armele de foc, astfel că în urma acestei informații a fost acuzat de omor prin imprudență, care se pedepsește, de cele mai multe ori, cu închisoarea.

Procurorii au stabilit în cazul său că a încălcat regulile atunci când a utilizat arma cu care a împușcat directoarea de imagine, folosind un pistol care nu a fost verificat înainte, iar persoana responabilă cu armele nu se afla în zonă. Din acest motiv, Alec Baldwin nu a știut că arma este încărcată cu gloanțe adevărate.

Actorul se declară nevinovat

Cu toate că procurorii au stabilit ferm că este responsabil pentru moartea directoarei Halyna Hutchins, actorul continuă să se declare nevinovat. Alec Baldwin a spus că nu ar face niciodată un gest care să ducă la moartea unui om.

În ciuda explicațiilor actorului și a declarațiilor prin care și-a susținut nevinovăția, procurorii au demonstrat că în imaginile de la locul tragediei Alec Baldwin apare cu degetul pe trăgaciul pistolului. Chiar dacă a fost pus oficial sub acuzația de omor prin imprudență, avocații lui vor contesta această decizie, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272