REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Alec Baldwin crede că Donald Trump a încercat să îl ucidă! Motivul e halucinant

Alec Baldwin crede că Donald Trump a încercat să îl ucidă! Motivul e halucinant

Replica API 24 august 2022 | 00:00 732

Alec Baldwin a lansat o teorie halucinantă, vineri, 19 august, ca răspuns la o serie de acuzații lansate de fostul președinte american, Donald Trump.

Alec Baldwin

În iunie 2021, Donald Trump declara, într-un podcast, că Alec Baldwin este un individ dereglat, fiind de părere că accidentul în urma căruia două persoane au fost împușcate de acesta, una fatal, pe platoul de filmare a producției Rust nu ar fi fost o simplă întâmplare.

Trump a declarat că e foarte posibil ca gloanțele reale să fi fost aduse pe platoul de filmare chiar de Alec Baldwin, acesta dorind să îi împuște pe cei doi.

Trump crede că actorul a împușcat-o intenționat pe Halyna

Acum, Alec Baldwin a declarat că s-a temut pentru viața lui, din cauza dihoniei dintre cei doi. Este cunoscut faptul că asediul Capitoliului, din 6 ianuarie 2021, este o acțiune violentă atribuită fostului președinte Donald Trump.

Se crede că acesta ar fi fost, de fapt, artizanul întregului atac. Astfel, Alec Baldwin a declarat că i-a fost teamă ca după declarațiile lui Trump, din iunie 2021, să nu devină ținta unor fani de-ai fostului președinte, implicit a unora dintre cei implicați în asediul Capitoliului, din capitala SUA.

„Faptul că a susținut că eu am ucis-o pe Halyna Hutchins intenționat putea fi un motiv pentru fanii lui să mă ia în colimator. Trump, care a instruit oameni să comită fărădelegi, m-a indicat pe mine ca fiind responsabil de moartea acesteia”, a declarat Alec Baldwin.

De ce nu îl suportă Trump pe Alec Baldwin

Donald Trump nu îl suportă pe Alec Baldwin, după ce acesta l-a portretizat pe fostul președinte american, într-un stil magistral, în mai multe scenete comice, în cadrul show-ului TV, Saturday Night Live, scrie click.ro.

Ancheta în cazul accidentului de pe platoul de filmare al producției „Rust” a ajuns, într-un nou punct, în august 2022.

Raportul FBI, în cazul armei utilizate de Alec Baldwin pe platourile de filmare, indică faptul că actorul ar fi tras și pistolul nu s-a descărcat accidental, transmite TMZ.com.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272