REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Alec şi Hilaria Baldwin aşteaptă cel de-al şaptelea copil

Alec şi Hilaria Baldwin aşteaptă cel de-al şaptelea copil

Replica API 1 aprilie 2022 | 00:00 344

Actorul Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară, informează marţi site-ul publicaţiei britanice The Guardian.

După o pauză de aproape o lună pe reţelele de socializare, Hilaria Baldwin a anunţat marţi, pe Instagram, că aşteaptă al şaptelea copil cu soţul ei, actorul Alec Baldwin.

Hilaria a precizat că va naşte în această toamnă, postând un videoclip în care cuplul le anunţă vestea celorlalţi copii ai lor. Alec Baldwin a repostat rapid dezvăluirea făcută de soţia sa, citează Agerpres.

"După numeroase suişuri şi coborâşuri în ultimii ani, avem o veste interesantă şi o surpriză uriaşă: un alt Baldwinito va veni pe lume în această toamnă", a scris ea, adăugând un emoji cu o inimă galbenă.

Alec este, de asemenea, tatăl unei fiice în vârstă de 25 de ani, Ireland Baldwin, cu prima sa soţie, Kim Basinger.

Pe 21 octombrie anul trecut, Alec Baldwin a fost implicat în împuşcarea fatală a directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare din New Mexico al westernului "Rust". Familia acesteia l-a dat în judecată pe el şi pe ceilalţi producători ai filmului, susţinând că nepăsarea acestora faţă de nemulţumirile privind măsurile de siguranţă de pe platoul de filmare a condus direct la moartea Halynei.

Cel puţin alte patru procese au fost intentate în cazul acestei tragedii. Baldwin, care urma să joace în film, a îndreptat o armă spre Hutchins în interiorul unei mici biserici, în timpul pregătirilor pentru filmarea unei scene, care s-a descărcat, ucigând-o pe Hutchins şi rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Postarea Hilariei Baldwin nu menţionează însă tragedia. Ea şi-a descris sarcina drept "o binecuvântare şi un dar în astfel de vremuri incerte".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212