REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Alege jantele premium din aliaj AEZ de pe janta.ro

Alege jantele premium din aliaj AEZ de pe janta.ro

Replica API 25 aprilie 2021 | 21:54 1838

Jantele sunt încă una dintre cele mai populare și mai simple modalități de a pune în valoare o mașină. De cele mai multe ori ne urcăm în mașină fără să ne gândim că jantele sunt ca picioarele unei mașini, iar dacă una este înclinată sau defectă vom avea dificultăți la a conduce.

Prin urmare, producătorul premium de jante din aliaj AEZ se angajează să respecte cele mai înalte standarde de calitate. Nu doar răspund reglementărilor legale, ci chiar le depășesc. "Made în Germany" nu este doar o sintagma de marketing ci înseamnă calitate superioară și siguranță maximă.

Înainte de a alege jantele pe care le dorești, aruncă o privire la informațiile ce urmează și și afla ceea ce contează cu adevărat atunci când dorești să îți echipezi mașina cu jante durabile și de calitate.

Istoria unei jante începe de la ideea de design și eleganţă, trebuie dezvoltată o specificaţie de proiectare a produsului care să conțină definiția de bază și performanțele optime ale fiecărui design încă din construcția modelului.

Materialele de bază de calitate superioară sunt o condiție prealabilă pentru a asigura cea mai bună calitate a jantelor. Prin urmare, jantele AEZ folosesc doar aluminiu de la furnizori certificați internaționali. Sunt testate în cele mai dificile condiții pentru a fi siguri că fiecare janta AEZ respectă normele de calitate impuse de către companie. AEZ dispune de certificat TUV care atestă calitatea și siguranța produselor.

Modalitatea de fabricare a jantelor AEZ

Jantele din aliaj AEZ sunt fabricate prin metoda de turnare permanentă a matriței, această fiind umplută cu un aliaj de aluminiu topit. Odată ce janta este turnată matrița este îndepărtată, iar fiecare jantă este prelucrată manual pentru a fi siguri că se oferă cele mai bune produse.

Sistem de monitorizare a presiunii în roți (TPMS)

De la începutul lunii noiembrie 2014, o directivă UE prevede că toate modelele noi de autoturisme să fie echipate cu un sistem de monitorizare a presiunii în anvelope (TPMS). De la începutul anului 2012, toate jantele producătorului AEZ au fost pregătite să includă senzori de presiune, informațiile relevante despre acest aspect sunt notate în certificatele TUV. AEZ a ales să își adapteze cerințele UE înainte de termenul oficial pentru a oferi clienților un plus de calitate.

Folosirea jantelor pe timp de iarnă

Jantele din aliaj AEZ sunt protejate pentru sezonul rece datorită vopselei SR3 care oferă durabilitate în orice condiții. Testul de pulverizare cu sare pe o suprafață zgâriată relevă faptul că jantele se comportă ideal în condiții de iarnă. Vopselele sunt pretestate pentru rezistență la coroziune de către laboratoare independente în conformitate cu standardele în vigoare. Testele efectuate sunt dintre cele mai dure și se efectueze peste 300 de ore pulverizând jantele cu sare, acid acetic și clorură de cupru.

Lanțurile montate pe o jantă de aliaj AEZ nu pun probleme calității și durabilității produselor.

Curățarea și îngrijirea jantelor

Cea mai bună și durabilă vopsea nu poate înlocui un lucru simplu și la îndemâna oricui, spălarea și îngrijirea jantelor din aliaj. Pentru curățarea jantelor nu trebuie folosite în nici un caz substanțe chimice agresive, produse de curățare abrazive și alte asemenea. Acestea pot afecta aspectul și materialul jantelor. Atunci când depozitați jantele, acestea trebuie spălate și curățate în prealabil și așezate într-un loc uscat, de preferat să fie puse pe suporturi separate.

Calitatea jantelor AEZ

Strategia AEZ este aceea de a oferi cele mai înalte standarde posibile de calitate și proiectare a jantelor. Acestea sunt supuse la o serie de teste și procese pentru a fi siguri că sunt îndeplinite cele mai riguroase standarde de calitate posibile.

Toți partenerii de producție folosiți de către AEZ sunt supuși certificării ISO 9001 obligatorii și împărtășesc standardele de calitate impuse de către producătorul de jante. În timpul producției sunt testate în permanenţă jante pentru a se asigura că acestea sunt conforme cu specificațiile jantelor și că materialele sunt omogene. De asemenea este efectuată o verificare la ieșirea din fabrică pentru a asigura că jantele au o densitate adecvată și sunt lipsite de defecte vizibile. Doar atunci când jantele trec toate testele acestea sunt livrate către clienții din întreagă lume.

Aceste teste, precum și eforturile producătorului ajută la dezvoltarea continuă a jantelor. Astfel se pot îndeplini cerințele clienților și se pot păstra standardele înalte de dezvoltare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614