REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Alegeri la Camera de Comerț Constanța. Mihai Daraban, reales președinte

Alegeri la Camera de Comerț Constanța. Mihai Daraban, reales președinte

Mirela PASCAL 20 aprilie 2024 | 00:00 868

Vineri, 19 aprilie, au avut loc alegeri la Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. Mihai Daraban a fost reconfirmat președintele CCINA.

Alegeri la Camera de Comert Constanta. Mihai Daraban, reales presedinte Mihai Daraban

În cadrul Adunării Generale a Reprezentanţilor Membrilor CCINA Constanţa, desfăşurată în data de 19.04.2024, ora 12:00, statutară din punct de vedere al modului de convocare şi al prezenţei numărului de firme membre, au fost realeși membrii Colegiului de Conducere, pentru un nou mandat de 4 ani, după cum urmează: Mihai Daraban - Histria Shipmanagement SRL   Președinte Colegiul de Conducere, Radu Rusen - Santierul Naval Constanța SA – Vicepreședinte CCINA, Președinte Secțiunea Industrie – Construcții, Fotini Teodorescu - Dobrogea Grup SA – Vicepreședinte CCINA, Președinte Secțiunea Agricultură – Industrie alimentară, Florin Cârstocea - Rig Service SA – Vicepreședinte  CCINA, Președinte Secțiunea Comerț – Turism – Servicii, Viorel Panait  – Comvex SA -  Vicepreședinte CCINA,  Președinte Secțiunea Transporturi – Navigație

Membrii Colegiului de Conducere sunt: Iancu Adrian Stavrositu - Interfinbrok Corporation SA, Alexandru Nicolcioiu – Rompetrol Rafinare SA, Gheorghe Albu – Argonaut SRL, Gabriel Nicolae – Verasig Broker de Asigurare SRL, Cosmin Cârstea – Constanta South Container Terminal SRL – DP World, Virgil Lixandru – Eurovial Lighting SRL

Totodată, în cadrul Adunării Generale a Reprezentanţilor Membrilor CCINA Constanţa, dl. Mihai Daraban, Președintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie și Agricultură Constanța a fost reales, în funcția de președinte, cu unanimitate de voturi, pentru un nou mandat de 4 ani (perioada 2024 – 2028).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vin si va fuuut pe toti! Au, pardon! Vreau sa zic ca va puuup pe toti! Mai ales pe madam director Ruxy Serescu! Je t'adore, fa!
1
0
Nea Darabane ai pus o pe z dreanta aia de Adina Florea sefa la juridic care mai ia si pensie de p******r corupt. Unul mai tanar sau cu vechime la tine acolo si civilist, nu penalist ca z dreanta aia, nu putea sa ia un salariu la tine acolo?
1
0
nici la Dabuleni nu se fac pepenii atat de umflati. pe malacul asta nici cu pompa nu-l umfli atat. ziaristi, de dosarul de secu nu spuneti nimic ? de ce ?
4
0
Daraban,un betiv notoriu,care e o nonvaloare are totusi influienta ca e mare cioflingar... In rest o tenie ....
4
0
Dar lui mortaciunea aia de bosorog , Ion Mocanu , Presedintele Camerei de Comert Industrie si Agricultura Galati, cand ii faceti naibi vant odata , cu toata familia lui angajata la stat ?!
6
0
asa era reales si nea nicu odiosu pe vremuri... va dorim cat mai multe mandate si buzunare doldora!
7
0
Așa e la noi pleacă de la ciolan doar cu picioarele înainte, și plângeți că pleacă tineri din tara bananiera
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272