REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Alegeri la PSD Constanţa. Făgădău, unic candidat la șefia Organizaţiei Municipale, mesaj pentru colegi: 'Zâmbiţi-le oamenilor'

Alegeri la PSD Constanţa. Făgădău, unic candidat la șefia Organizaţiei Municipale, mesaj pentru colegi: 'Zâmbiţi-le oamenilor'

Replica API 26 iulie 2019 | 14:55 500

Social-democraţii constănţeni au fost convocaţi joi, 25 iulie, la Conferinţa de alegeri pentru organizaţia municipală.

Alegerile au avut loc în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor, iar unicul candidat pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale - PSD Constanţa a fost actualul preşedinte, Decebal Făgădău. Deputatul George Vișan a candidat pentru funcția de președinte executiv.

"Acum patru ani eram două organizații care ne pierdusem leadershipul, ne uitam spre viitor, dar atât. Orașul s-a schimbat mult în patru ani. România s-a schimbat mult în ultimii patru ani și trebuie să ne uităm spre viitor", le-a transmis Decebal Făgădău celor peste 240 de delegaţi prezenţi la alegeri, el menţionând, totodată, că: "facem politică pentru oameni" şi că "pe viitor, păstrați atitudinea pozitivă, zâmbiți-le oamenilor".

La Conferinţă a fost prezent şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PRIVITI IN SALA CU ATENTIE. NU VEZI UNUL DE DOAMNE AJUTA! MAI LIPSEA BASINOSUL ALA DE DONTU
0
0
Ce de lepre la tribuna, si ce ghiorlani in sala!
1
0
Felix ai vrut sa-mi dai muie cu Marius Ciobanu la Ape ,dar iti dau eu tie acuma cu Moga.
0
0
Nu v-ati saturat de prostie, de nepasare, de aroganta, de hoti, de mizeria din constanta? Nu v-ati saturat de stat pe la usile functionarilor din primarie, asteptand cu anii o stampila sau o semnatura? Nu v-ati saturat ca nu avati unde va parca masinile, ca iarba in parcuri a stat netunsa si neudata cu anii? Nu v-ati saturat de kktii de caine de pe strazi, de bancile de tot rahatul puse in soare, ca nu aveti o floare in oras? Nu v-ati saturat? Fagadau, cand ti-am dat votul am gresit! Ia-ti mama de mana si plecati in Congo! Carati-va nelegiuitilor, ce sunteti!
2
1
Acum faga cu salupa pe mare sa punem judetu la cale ! Stie el ...
2
1
Ne au vrajit destul!Haideti sa le aratam ca noi decim PRIMARL CONSTANTEI! Si noi vrem sa avem un oras frumos!Si noi vrem sa avem liniste in oras!Si noi vrem verdeata!Si noi vrem autobuze electrice!SI NU IN ULTIMUL RAND VREM UN PRIMAR GOSPODAR!
1
1
Coalitia penala PSD si ALDE a spus ca au inteles mesajul poporului si ca-l vor respecta! Cum? Cu PENSIILE SPECIALE oferite primarilor, viceprimarilor si presedinti de CL??? Pai asta nu-i bataie de joc in obrazul romanilor care nu-i vor uita si-i va taxa la urmatoarele alegeri! PSD o sa aibe exact soarta lui ALDE si, sa tina minte de ce! Sa nu uite cum arunca ei cu banii tari pe PENSII SPECIALE si culcusuri pe bani multi la toti trantorii de partid!! Sa nu uite!
2
1
O sa iasa romanii la vot,in special cei din Tomis 3,Soveja,Tulcica,aia carora le-ai distrus viata cu HC in zona si vor vota ca ma-ta cu inca 5 buletine d vot in mana ptr candidatul care promite ca muta HCoanda in Palas si ne scapa d mocangeala.Unde-s camerele pe strazi sa vezi ce fac votantii tai noaptea?e timpul ca romanii sa isi ia orasul inapoi din ghearele tiganimii aciuate in civilizatie.In Palas cu ei,langa brigada mobila d jandari.Iesiti la vot sa vada ca romanii sunt majoritari,ei tb multumiti,nu tiganimea de vinde tigari nestingherita,umbla gratis pe ratc si fura de sting
8
1
era o baba care se chinuia sa bage vreo cinci buletine de vot odata, au prins-o si au dat-o la tv. era din constanta. o doamna.... nu stia ce face.... zambea... si cred ca si acuma tot asa zambeste aaaaaaaaaaa eraaaaaaaaa aaaaaaaaa zambiti zambiti asaaaaa asaaaaa bine
8
3
Sunt hot si imi place. Nu am facut decat sa il bulesc pe Moga sa il bulesc pe Tutuianu, sa dau mana cu Palaz, sa dau functii la Alde, sa bulesc psd ul in general. Dar cel mai mult imi place sa bulesc tinerii. Asta sunt eu, un om care bulesc. Asta am invatat, asta fac. Asa o sa raman in istorie, ma rog aia 1-2 oameni care o sa mai stie de mine, ca omul care a bulit tot ce era normal si am ajutat sclavii mei si pe pnl si alde.
7
2
O sa zambesc , dupa alegeri !
7
3
nu mai votez astfel de specimene .abia astept alegerile sa le dau dauna totala
8
3
sa-mi lingi cacatul muistule !!! Iar fagadau hotul ia muie dar numai cu cacat la fel ca porcul hot stroe !!!
7
4
Felicitari noi echipe, de carcoteli nu ne intrece nimeni.Nu vrem sa recunoastem ca s-a miscat ceva in oras, dar mai mult de atat sa FIM NOI CIVILIZATI SA PASTRAM ,cee se face.Asa ca ai SICTIR postacilor si FELICITARI FAGADAU , VISAN si restul echipei!
3
15
PSD e praf are doar oameni de nimic. uita-va cine conduce aeroportul!!! ARTAGEA cheltuie 10de milioane si areportul e o daramatura. Toti banii ii cheltuie pe deplassari. Acum se afla la istanbul cu alte 8zdrente pe banii aeroportului. Salariile le tine minim pe economie doar ca el sa se poata plimba si sa poata fura.
15
3
Daca eu construiesc un balcon imi trebuie apropare si semnaturi de la vecini daca sunt de accord. Dar alti cand construieste bloc langa bloc de ce nu trebuie semnaturi de la vecini
15
5
Felicitari noii echipe, o sa va placa in opozitie
15
6
Mai Decebal ai avut un speech de tot cacatul, pe Stroe il luase somnul! Cred ca te-ai emotionat ca-ti era frica ca nu te vor mai alege membrii PSD. Si Visan? Cum ma, sa cersiti sa va voteze oamenii? Mai mare rasul! Revenind la tine mai Decebal, cred ca si nebunul de Paul de la Baneasa le zicea mai bine! Erai cam cacat la cur stiindu-te un filfizon care n-ai facut mai nimic la Primarie, lasandu-l pe prietenul Babu sa umple orasul de stalpisori si sa semneze toate C.U si toate Autorizatiile cu probleme. Am crezut ca esti barbat, dar porti fustita, si aia mini !
16
4
sa vezi ce m.... o sa ia dupa...
20
3
Si asa sa dus dracu organizatia municipiu'! Votez USR!!!
22
5
Asa candidat cu 16% in alegeri, "adevarat lider"!
24
4
La fel ai zambit si cand i-ai eliberat autorizatia lui Ionut Galani prin asociat ? Dar, Babu, Babu unde este ? Nu v-ati facut inca bagajul, ca va asteapta Radu? Deci, fa tata un pas inapoi ca o sa ai soarta lui Radu. Crezi ca daca te-ai confirmat pe functie ai imunitate diplomatica ?
39
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212