REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ALEGERILE LOCALE AR PUTEA FI AMÂNATE, din cauza lui Traian BĂSESCU

ALEGERILE LOCALE AR PUTEA FI AMÂNATE, din cauza lui Traian BĂSESCU

Replica API 15 august 2020 | 01:25 3410

Adevărata bombă stă să explodeze, chiar la nivel național! Surse guvernamentale AU DECLARAT PENTRU Replica că s-a luat în discuție amânarea alegerilor locale. Și nu din cauza creșterii numărului de infectați cu coronavirus, ci pentru a se împiedica candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei, mai ales că fostul președinte al României are mari șanse să câștige.

Candidatura va strica socotelile Consiliului General al capitalei, dar şi al primăriilor de sectoare. De asemenea, va da peste cap şi socotelile Gabrielei Firea (PSD), dar şi ale lui Nicuşor Dan (USR-PLUS), care stă foarte bine în sondaje.

Potrivit ultimul sondaj, Nicușor Dan este favoritul bucureștenilor în alegerile pentru Primăria Capitalei. El este cotat cu 46,3% și ar câștiga mandatul de primar în fața actualului edil Gabriela Firea (PSD) care ar obține 38,9% din voturi.

Alegerile, amânate până la pronunţarea în dosarul lui Băsescu cu C.N.S.A.S.

Alegerile ar putea fi amânate până la pronunțarea în dosarul lui Băsescu cu Consiliul Naţional Pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.), speță în care magistrații Curții Supreme vor decide dacă a colaborat sau nu cu securitatea. În septembrie anul trecut, Curtea de Apel București a admis acțiunea CNSAS, confirmând că și-a turnat colegii de facultate la Securitate, folosind numele de cod ”Petrov”.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cit de idioti sa fie bucurestenii sa o voteze pe sirma in cur de firea care in afara de faptul ca a dat bani la popi nu a facut nimic .Ii tine fara papa calda si ei tot voteaza .la fel si la Constanta .Cum sa votezi pe fagadau care in afara de niste popice pe marginea drumului si niste linii pe asfalt nu a facut nimic .Unde e bre fagadau pasarela de la Cora piata grivitei renovata ?
1
0
Bai pulareilor,slugi ordinare de la Replica,pt cativa bani,patronul vostru va vinde ca pe oi.Pt Tutuianu si Fagadau,pot apare comuentarii.Pt jigodii ca Stroe si Moga,escrocii Ctei,spune-ti pass.La fel si pt dezastrul pe care il face RAJA pularaului de Stroe,zilnic,prin tot orasul.Acum,jigodia de Stroe,de frica ca va lua multa,f multa muie de la RAJA,s-a repezit umflatul securist la CJC.Lepra asta,Stroe Felix, trebuie scuipat din tot ce inseamna functie si bani publici. Nesimtitul asta nu stie decat mangle,manipulare si nesimtire.El si pupincuristii lui:Moga,Babus jr,Visan,Babu si " fratiorii".
8
1
Sa spui cu atita convingere ca toti care au urmat o scoala militara, erau turnatori, inseamna sa fi imbecil si chiar sa nu ai habar de armata. Cei care aveau rautatea si grandomania in singe, alergau singuri fara sa-i roage nimeni, sa faca tot felul de turnatorii. Marea majoritate, erau educati de parinti sa spuna "NU STIU!", si chiar nu pateau nimic. Asa ca, tine-l in brate pe basescu petrov, boule !
11
3
...o imbecilitate de articol ...povesti de adormit votantii...
6
1
de democratie securista.De necrezut cine au ajuns sa conduca tara,ca patrie nu o mai putem numi
6
0
Nu am fost eu, doar sosia mea. Eu nu am furat, nu am mintit...sunt cel mai cinstit
7
2
Ce glume bune la Replica
10
1
in bucuresti-u' ma-tii. Da am scris cu litera mica pentru ca asta e nivelul la care e. Sa sugeti pula "provinciei". Mare cacat de oras e doar un ghetou ca un cartier al Calcuttei so fuck off !
10
1
NU CRED CA BUCURESTENI AR FII ATAT DE PROSTI INCAT SA-L ALEAGA PE CHIORPAC PRIMAR . DACA AU MINTEA SCURTA SI AU UITAT CE DEZASTRUOS ESTE CHIORPAC . ATUNCI SA SE SPELE CU CHIORPAC PE CAP . SPER CA BUCURESTENI NU SE VOR COMPORTA CA NISTE SATENI DE PRIN CATUNE .
7
4
Nu ca Basescu nu ar fi si el vinovat de vanzarea flotei dar pe timpul ala cand Base era min.Transporturilor nimic nu se misca in tata asta fara ordinul lui Ion Iliescu,chiar si P.Roman care era primministru a fost zburat din functie la mineriada a doua pt.ca ortaci au ajuns la Cotroceni sa ii ceara demisia lui nea Nelu,sa il acuzi doar pe Base este ca si cum ai spune ca V.Dancila a condus prost guvernul dupa ce Dragnea a numito premier,asdica Livache nu avea nici o putere in tara asta pt.ca Viorica lua toate deciziile in Romania.
7
10
articol penibil
7
1
"Surse guvernamentale au declarat pentru Replica "........sa mori tu....hahahah
12
1
turnatorul petrof care a prostit o tara intreaga trebuie bagat la puscarie
9
5
Care facultate ? Scoala militara fie si Academie este MILITARA ! Odata intrat esti sub juramant si torni tot ce-ti este ordonat ...Scurt .Ce hal de nepregatiti sunt acesti magistrati
12
9
Fomfaita asta de Firea, dintro prezentatoare de violuri si jafuri, a ajuns mare primar. Piliticienii pwlii. O swgi cui trebuie si esti pe val
21
7
Cel mai mare hot din istorie, a furat o flota intreaga de nave. Tradator de Tara.
27
15
Muhad Mumbey Ali ala de Fenicia scuze Felatia sa le dea la toti voturile sa se voteze cu doua maini si una pentru Replica fara numar sa-su ia si ei salariile. Si dupa sa-i calcam pe cap de insecte ce sunt primul pe Chitac, dupa pe Fagadau si dupa, in chinuri groaznice, pe fostul avocat si amant a lui Mazare si a lui Mitu Stelian ion. Si daca ne mai ramane sloboz ii dam si lui yohanis si lui dAANCILA Si lui Dragnea si lui Ciolac ca avem de unde ca suntem multi
5
14
Deontologia profesionala va obliga ca inainte de publicare sa corectati continutul articolului. Faceti lucrul acesta pentru a va mai recastiga, macar putin, din credibilitate.
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920