REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Alegerile pentru funcția de rector al Universității Ovidius s-ar putea AMÂNA; candidații își fac campanie…online

Alegerile pentru funcția de rector al Universității Ovidius s-ar putea AMÂNA; candidații își fac campanie…online

Replica API 12 martie 2020 | 00:05 2577

Eforturile pentru stoparea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus în România implică restricții care afectează viața publică și implicit activitățile de orice tip, culturale, de divertisment, sportive, educaționale. Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a interzis activitățile ce implică participarea a peste 100 de persoane vor fi interzise. Restricția vizează atât evenimentele publice, cât și cele private, organizate fie în spații închise, fie în aer liber.

Această situație a dat peste cap programul de campanie a candidaților pentru funcția de rector al Universității Ovidius. Au fost planificate întruniri, atât cu studenții cât și cu cadrele didactice, astfel încât, aspiranții la funcția de conducere să-și prezinte programul, proiectele și inițiativele. Eden Mamut, unul dintre candidați, a declarat, pentru Replica, că această situație este una destul de complicată și reprezintă o problematică destul de mare. Candidatul la funcția de rector a anunțat că-și va face campania în mediul online, electronic și prin intermediul presei.

”Am auzit despre această decizie. Am vorbit și cu rectorul Sorin Rugină, este o situație specială. Trebuie să luăm toate măsurile pentru a proteja studenții, cadrele didactice și pe noi înșine. Este o situație nefericită că s-a ajuns la această suprapunere, perioada alegerilor și grija pentru sănătatea cetățenilor privind epidemia de coronavirus. Vom căuta soluții alternative. Voi face campania online, am o pagină de campanie, unde am un plan de management, avem o serie de mijloace de a transmite informațiile, pe rețele de socializare. Vom pune accent pe comunicarea online și prin canalele media, dar și prin intermediul poștei electronice. Nu vor fi posibile întâlnirile. Transmit, cu această ocazie, colegilor să dea mai multă importanță canalelor de comunicare virtuală”, a declarat, pentru Replica Eden Mamut.

Trebuie precizat faptul că, epidemia de coronavirus ar putea conduce la amânarea alegerilor pentru funcția de rector al Universității Ovidius. Acest lucru a fost confirmat și de către Mamut, precizând că se vor purta discuții în acest sens și, dacă se va impune, se ia în calcul amânarea alegerilor. ”Este, de asemenea, un aspect important și ziua alegerilor. Vom purta discuții, în funcție de cum evoluează epidemia, am putea lua în calcul amânarea alegerilor”, a concluzionat Mamut.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DIN CAUZA TA EDEN MAMUT PESTE 100 PERSOANE NU AU TERMINAT FACULTATEA LA ENERGETICA SI ALTE PROFILE. UN OM CARE NU AI CE SA VORBESTI AI STRICAT VIITORU LA SUTE DE STUDENTII. AI IDEE OARE CATI TE BLESTEAMA ?
2
0
Ca de obicei, mamut se baga in seama singur. Un securist dovedit care, in afara de votul lui, probabil mai prinde maxim 1 vot. O sa fie ca in 2012, doar ca votul Ritei l-a pierdut deja!
11
0
o s-o iei in mana
5
3
poate si poate om scapa odata si o data de tutancamonul SORIN RUGINA si si slafta.
6
0
Ce nume epure mamut cocos boboc mingeac
8
2
Epure iese rector la vot, ne amintim cat de sus era universitatea pe vremea lui
6
10
Epure NU POATE CANDIDA. Nu este profesor in universitate si Carta ii interzice in aceste conditii. Mai e si condamnat penal pentru coruptie!! Cu interzicerea dreptului de a mai ocupa functia de rector!
11
4
Mamut se baga aiurea in seama, in 2012 ai luat 7 voturi. De data asta o sa ia vreo 5.
18
2
cand sa candideze si epure au bagat astia pe piata coronavirus. ai naibii. e facatura.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272