REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Alei reabilitate și noi locuri de parcare, în zona Dacia

Alei reabilitate și noi locuri de parcare, în zona Dacia

Replica API 3 iulie 2021 | 00:11 1687

Arealul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Primăverii va fi reconfigurat total printr-un proiect care urmărește revitalizarea urbană a zonelor rezidențiale.

Vor urma 3 luni de lucrări edilitare care vor schimba aspectul spațiului urban. Se vor reabilita străzile Pictor Ștefan Luchian, Pictor Nicolae Grigorescu și aleile Pictor Nicolae Tonitza, Cameliei, Iasomiei, Magnoliei, Mimozelor și Brândușelor, se vor moderniza aleile de acces către blocuri și zonele destinate circulației pietonilor iar spațiile dintre blocuri vor fi reorganizate pentru a fi transformate în parcări rezidențiale, au transmis reprezentanții primăriei, într-un comunicat.

În prezent, echipele administratorului drumului public lucrează simultan la amenajarea a trei zone care vor găzdui spații destinate parcării autovehiculelor.

Pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona blocului L1 se refac suprafețele, în vederea aplicării stratului de asfalt. Amplasamentul situat pe locul unui teren viran este stabilizat prin turnarea mai multor straturi de piatră și se montează bordurile care vor delimita locurile de parcare.

Lucrările se extind și pe terenul delimitat de aleea Pictor Nicolae Tonitza și aleea Cameliei, unde este reamenajată suprafața carosabilă. Echipele administratorului drumului public intervin în aceste zile cu utilaje pentru excavarea terenului.

O altă zonă de interes este cea situată pe aleea Cameliei, în dreptul blocului LE51, care este reconfigurată pentru a fi create condiții civilizate pentru parcarea autovehiculelor.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la toamna vor fi sparte ca au tevi radet care trec pe acolo .
0
0
Bai postac"johannis",am senzatia clara ca esti TERMINAT,probabil sigur deficient mental,ca figurezi peste tot,"Bravo Baby Broker".Chiar nu se triaza ce posteaza toti retarzii?!
0
0
Bravo Baby Brocker
0
0
Cand se va taia balariile cu inaltimea de 1 m si se va face dezinsectie contra capuselor,tantarilor si serpilor de pe valea portului-in dreptul hotelului Arion ?
2
0
cu case si vile. Pentru cine faceti parcari ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272