REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ALERTĂ! A EXPLODAT UN IAHT ÎN PORTUL TOMIS! Focul s-a extins şi la alte ambarcaţiuni. VIDEO

ALERTĂ! A EXPLODAT UN IAHT ÎN PORTUL TOMIS! Focul s-a extins şi la alte ambarcaţiuni. VIDEO

Replica API 12 octombrie 2019 | 00:01 1314

Militarii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 12 octombrie a.c., în Portul Tomis din municipiul Constanța la o explozie urmată de incendiu la o ambarcațiune. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Fripis dar și echipajul SMURD.

Conform unor surse, proprietarul ambarcaţiunii, care este din Oradea, se afla la bord, alături de un prieten. Au alimentat iahtul, apoi ar fi încercat să pornească. "Au dat o cheie, nu a pornit, apoi au dat a doua cheie şi a pornit focul. Au sărit din barcă în timp util, înainte de explozie", au precizat sursele noastre.

"Bine că a scăpat. Tot repeta: 'ce am făcut, ce am făcut?'. So'ul meu l-a ajutat să dezlege celelalte bărci, să nu se extindă la mai multe. Eu am sunat la 112", a declarat o martoră.

Flacăra s-a extins şi la două şalupe din apropiere.

UPDATE 1:

Ce spun oamenii legii, din primele cercetări: Proprietarul, Valentin Cocota, cu încă o persoană au alimentat iahtul și au încercat să îl pornească moment în care s-a produs o deflagrație urmată de un incendiu. În urma distrugerii, iahtul s-a scufundat iar incendiul a avariat o barcă pasager și un alt iaht din apropiere.

UPDATE 2:

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră. În total au fost afectate 3 ambarcaţiuni, dintre care una a ars în totalitate. Cauza probabilă, conform pompierilor: un scurtcircuit la baterie.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

L.M., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
focul de la produse petroliere Nu se stinge cu apa.Bouarii de la isu Nu stiu asta.La fel ca aia de la mihailesti care nu stiau ca azotatul de amoniu plus motorina plus foc egal bomba.prostia uneori mai si doare,sau ucide!
1
0
Atentie , esti in eroare ....5000 de dolari pe an in conditiile in care de la un singur pescador castiga 5000 de euro .
1
0
Haideti oameni buni, lasati-o balta cu atacurile inutile. A ars o barca, pacat de ea. Dar in loc sa va ofuscati atata de barci si de mafioti, ce-ar fi sa remarcati ca ISU Dobrogea are o purtatoare de cuvant care poate poza pentru un calendar ? E super-draguta fata, se exprima si cursiv, asta de ce nu remarcati ? ISU si-a facut treaba ca la carte, au adus si o pompierita care le face cinste... in rest... fiti pe pace, are grija Dumnezeu de toate ! Sanatate!
2
3
e bine.la mai multi.toti taranoii cubani si.au luat barci,rulote.Nu mai poti circula datorita cozilor facute in urma astora pe drumul tl cta.Ce arde nu putezeste!
7
1
nu va suparati, dar voi aveti notiunea de iaht? aia era o barcuta de agrement.
18
0
PSD totul se plateste. Valentine ce ai facut cu banii furati din greu, erai sa crapi datorita banilor furati ca gainarii prin contracte paguboase. Asa meriti javra!
9
1
Astea sunt conditiile.Intr-o zona de agrement unde srl-ul Psd plateste chirie pe portul Tomis 5000 e pe an
13
3
invata-ti sa scrie-ti romanes-te
12
2
Snobilor, marlanilor, oportunistilor, idioti care spune-ti unor curve ordinare-vedete sau dive, golanilor care fura , talharesc si jefuiesc pe afara- oameni de afaceri, traficantilor de orice fel : prafuri-curve-slugi idioate.... " descurcareti", altfel spus...reporteri de cacat ce sunteti, invata-ti sa expuneti realitatea. Nu mai face-ti din rahat ieftin - armasar si mai pupati in cur pe nimeni. Iahtul inseamna lux de minim 5 stele, echipaj, dimensiuni si aparatura. Aia a fost o salupa sh. Pana la iaht... Reportaj si semnatar de rahat, ca si sefii
18
4
Sigur nu era Basescu-Petrov prin preajma? Chiorul incendiase vreo 37 de nave la Rouen, prin 1982, cand era mare comandant, o salupa sau doua-trei e un mizilic... Cautati-l, el trebuie sa fi fost acolo...
13
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367