REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ALERTĂ: Al doilea caz de COVID-19 a fost CONFIRMAT la Prefectura Constanţa

ALERTĂ: Al doilea caz de COVID-19 a fost CONFIRMAT la Prefectura Constanţa

Replica API 20 iulie 2020 | 12:35 2522

Un al doilea caz de COVID-19 a fost confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța. O persoană angajată în instituție a fost confirmată la finalul săptămânii, iar în prezent este internată la SCBI Constanța, starea generală fiind una bună.

La scurt timp după aflarea veștii, toate birourile din cadrul Prefecturii Constanța au fost dezinfectate. În acest moment, colegii persoanei infectate se află în izolare la domiciliu, de unde își desfășoară activitatea.

DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică, iar primele concluzii arată că infectarea colegei noastre are legătură cu un alt caz pozitiv înregistrat în familie. Facem mențiunea că acest caz nu are nicio legătură cu primul caz confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța, din data de 6 iulie a.c.

„Acest virus nu ocolește pe nimeni, indiferent de vârstă, mediul din care provii, ori locul în care muncești. Din păcate, este realitatea de care ne lovim în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu vom continua eforturile pentru combaterea răspândirii acestui virus. În Prefectura Constanța, am luat toate măsurile preventive și le recomand colegilor mei, dar și tuturor cetățenilor acestui județ să aibă o conduită responsabilă acasă, la muncă, pe stradă, la cumpărături, practic, peste tot și tot timpul. Îi urez multă sănătate colegei noastre și întregii familii. Suntem siguri că vor trece cu toții cu bine peste această încercare”, a declarat prefectul județului Constanța, George-Sergiu NICULESCU.

Pe măsură ce vor fi informații noi pe această temă, Instituția Prefectului – Județul Constanța le va face publice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bucurie a venit diaspora puli sa ne torpileze cu covid in mortii lor de ciori si curve!
2
1
te-n gat de agarici. I-ai adus pe fratiorii tai din diaspora cu ciuma-n cur. Sa iti iasa pe nas covidu' acum.
6
2
Bai Georgica daca n-ar fi covidul si inaugurarile de giratorii, am uita complect de tine!
3
2
Nu ma,infectarile sunt din cauza astora care spun ca COVIDul nu exista,ca este o manipulare politica si nu respecta nici o lege pentru ca ei sunt liberi sa se distreze in cluburi,la mare,la munte,peste tot,nu pastreaza distanta,nu poarta masca si cei contaminati nu vor sa stea in spitale pentru ca nimeni nu le pot interzice lor libertatatea in luarea unei decizii chiar daca libertatea lor inseamna suferinta sau moartea altor oameni pentru ca sunt contagiosi.
6
1
pana la 60-7o% si pandemia e invinsa!
2
1
Infectarile sunt de la fratii din disapora adusi pe litoral in primavara? sunt curios
6
2
Este un mare paradox! Adica , lumea se imbolnaveste intr-o veselie si pe de alta parte turismul este incurajat! Turismul, petrecerile, taiatul de motz si sindrofiile legale sau ilegale sunt la tot pasul! Si pe alta parte ne plangem ca moare lumea de covid? Care-i adevarul?
2
2
Ar fi bine sa depuna Motiunea de Cenzura, asa ajunge Ciuma r. la alegeri cu un procent, cu o singura cifra....Greii partidului stiu bine asta si nu vor motiune....
2
2
nu vor lua astfel de decizie sub nicio forma. totul este electoral. da, este cea mai buna si corecta decizie, dar cine va lua aceasta decizie o sa plateasca la vot. cel putin pana la alegerile locale nu cred ca vor lua decizia asta. de abia astept sa depuna motiune de ceznura psd ul sa darame guvernul si sa vina ei cu guvernul lor sa vedeti atunci nebunie pe campie....
3
2
bagati starea de urgenta si inchideti muntele si litoralu
9
15

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212