REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ALERTĂ! Bărbat spânzurat în Portul Constanța, de bena unui camion! A fost prins de Poliție BEAT la volan

ALERTĂ! Bărbat spânzurat în Portul Constanța, de bena unui camion! A fost prins de Poliție BEAT la volan

Replica API 5 decembrie 2018 | 00:03 622

Pompierii constănțeni au fost solicitați, la ora 6 dimineața, pentru degajarea unei persoane spânzurate de bena unui camion, în incinta Port Constanța, în Poarta 7. Persoana spânzurată atârnă la o înălțime de aproximativ 6-7 metri.

La fața locului au intervenit și cadrele medicale de la Ambulanță, dar, din păcate, nu au putut decât să constate decesul bărbatului de 28 de ani.

Conform unor surse, bărbatul ar fi fost depistat de Poliție, cu câteva ore înainte, băut la volan. TIR-ul în care s-a spânzurat este înmatriculat în Călărași.

Update: iată ce spun oamenii legii!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, în dimineața de marți, 4 decembrie, în jurul orei 5.30, au fost sesizați despre faptul că, în parcarea interioară a porții de acces nr. 7 Port Constanța, se află un bărbat spânzurat de semiremorca unui autocamion.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din județul Călărași.

Polițiștii din cadrul S.P.T.M. continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Prins MORT de BEAT la volan!

Menționăm faptul că, înainte cu câteva ore, adică în jurul orei 00:30, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au oprit pentru controlul documentelor, un camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Portul Constanța către Autostrada A4.

Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, a fost dus la Serviciul Rutier Constanța, unde în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a adus la cunoștință faptul că nu are voie să mai conducă.

Ulterior, lucrătorii aflați în Poarta de acces numărul 7 a Portului Constanța, l-au găsit în stare de inconștiență pe numitul I.I., șoferul camionului, și au anunțat imediat Serviciul Unic de Urgență 112.

La fața locului s-au deplasat militarii de la I.S.U. Dobrogea Constanța, cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța care au preluat cazul spre cercetare.

A.C. L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai tu esti prost sau ce? Probabil faci parte dintre prostii care considera ca despre morti trebuie sa vorbesti numai de bine?!Trebuie lasta poza asa cum este ca sa vada toata lumea cum arata un debil mintal!
1
2
ITI DAI SEAMA CUM ERA ASTA LA VOLAN SI CE FISA MEDICALA AVEA TOT INNAINTE CU ASA CEVA BRAVO BAIETI TIRISTII PULIIIIIIII
2
1
In locul lui mas fi spanzurat de pula...
2
2
poate...e d-na Garide!
0
2
Asta numesc eu curaj si determinare. Daca te supara stapanirea iei funie si sapun si gasesti o metoda inteligenta de lucru. Respect..
4
3
Asa se procedeaza? Il prinde politia beat mort, implicit fara discernamant si il lasa liber sa faca gestul extrem. Intai politia trebuia sa-l insoteasca pentru a-si asigura tirul si marfa si al pune la loc sigur, dupa, sa-i asigure un loc unde sa doarma sa devina apt pentru a putea fi anchetat si implicit sa poata lua legatura cu patronul la firma la care era angajat pentru a trmite un coleg sa preia tirul cu marfa. Un om care are in responsabilitate un BUN care nu-i apartine trebuie ajutat nu speriat chiar daca a gresit. Poate l-a imbatat vreo prostiruata in Port.
13
7
Va rog sa scoateti fotografia cu persoana decedata sau sa o blurati. Este indamisibil ca in sec XXI sa nu mai avem nici un fel de respect pentru o persoana decedata sau pastrarea demnitatii umane dupa moarte. Mai rau ca animalele. Dzeu sa-l ierte.
22
7
O inovatie in domeniu!!! Aviz amatorilor!
8
5
Dumnezeu sa il ierte .Pacat de tineretea risipita .Domnule ,,Garide,,daca taceai filosof ramaneai .Lustruieste neuronul sa nu mai impodobiti .....din cauza alcolului si vitezei.Nimic vesel sau de bravura.
21
1
Bravo Garide deci 7 prosti si un destept la like uri . Cam asta e procentul psd ului uite tot rosu a scris ha ha
5
12
Bautul la volan ... hmmm pai daca eu baut conduc mai bine ca ala nebaut care a luat carnetul pe spaga care e problema sau ca am reflexe mai proaste cu 20 la suta decat atunci cand sunt treaza dar cu 80 la suta mai bune ca ale altor treji prosti. Inca traim in oranduirea prostiei iar asta inseamna si moarte cateodata ..
3
59

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272