REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
26.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Alertă! Carrefour retrage de pe piață un produs contaminat cu Listeria monocytogenes

Alertă! Carrefour retrage de pe piață un produs contaminat cu Listeria monocytogenes

A.F. 13 septembrie 2023 | 00:00 1484

Carrefour retrage de pe piaţă mai multe loturi de file de somon norvegian afumat, produs de OCEAN FISH, ca urmare a prezenţei Listeria monocytogenes.

Alerta! Carrefour retrage de pe piata un produs contaminat cu Listeria monocytogenes

„Vă informăm că societatea OCEAN FISH S.R.L. a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare a evidentierii prezentei Listeria monocytogenes. CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT 200G şi FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT, FELIAT 100G”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul ANSVSA.

Potrivit sursei citate, se recomandă persoanelor care deţin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. ”Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, a transmis Carrefour.

Persoanele care au consumat produsele şi care prezintă febră simplă sau însoţită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul şi să raporteze acest consum.

”Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum şi cele în vârstă trebuie să acorde o atenţie deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potenţial gravă, cu un timp de incubaţie de până la opt săptămâni”, se mai arată în anunţ. O problemă similară a fost semnalată şi la finalul lunii august, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in articol de somon afumat si poza e cu somon proaspat, atat de buni sunteti
1
0
s a cumparat si s a mancat pana acum o ...gramajoara de somon file , s a gatit in restorante , nunti , botezuri si acum trebuie ...returnat ! la noi dupa sarim in sus si ...gata totu i bine si frumos , asteptam alt eveniment!
2
0
nu a mai fost acum cateva saptamani ? ce e aia potential grava ? chiar e grava si foarte periculoasa se poate muri daca ai ghinion
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510