REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

IAR i-a luat IARNA pe NEPREGĂTITE? Drumuri ÎNCHISE, oameni BLOCAȚI, localități fără CURENT ELECTRIC

IAR i-a luat IARNA pe NEPREGĂTITE? Drumuri ÎNCHISE, oameni BLOCAȚI, localități fără CURENT ELECTRIC

Replica API 28 ianuarie 2021 | 07:53 14520

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La ora 13, erea la firma, dupa o noapte de umblat prin zapada. Nu meriti prima de la Stroie, gaseste alta gogoase.
0
0
La ora 13 directoru rajdp era mort de beat nu il intereseaza drumurile voastre
1
3
manca-mi-ai cacatul de pesedist lucrator la primaria pulii !!!
1
2
Pe 27 la 7 dimineata arterele mari din orasul Constanta erau curate, s-a circulat bine in oras. Pana si trotuarele erau curatate in zonele mai de interes. Daca va faceti case prin Lumina si Cumpana ar trebui sa stiti ca sunt si dezavantaje nu doar avantaje cum ar fii pretului mai scazut al terenului. Iar pentru aia de faceti naveta de unde s-a spanzurat foamea sau necazul cu saracia au facut nunta asta e, mutati-va in Constanta ce sa va fac...
4
3
...cum sa fie pregatiti de cod portocaliu de viscol?! Acum trece vola si curata drumul si in cateva minute e iar zapada la loc, nici nu se cunoaste ca a fost indepartata zapada. Sunteti prosti rau de tot, trebuia sa fiti lasati sa mergeti spre cotetele voastre si daca ramaneati cumva blocati in zapada sa nu vina sa va ajute autoritatile.
4
3
nu este nimic nou sub soare.se laudau in toata presa si pe toate retelele cat de pregatiti sunt ei si evident ca s-au impiedicat.nu este nou nimic,incompententa lor este vizibila de 1 mie de mile marine.mai ales a usristilor si plusitilor.in mintea lor considera ca daca stii sa faci europaleti ai idee si despre administrarea unui judet.ESTE VORBA DE BANUL PUBLIC LA CARE EI ACUM SE RACORDEAZA.Domnu Lupu, hai cumetre sa te vedem la treaba, sau iar te trezesti la ora 16.00,hai tataie ca a nins afara, ai drumuri blocate sate fara lumina... sa il trezeasca cineva pe Lupu si pe domnii vice
14
2
Tare as vrea sa stiu care este parerea ei despre aceasta situatie. Hai madame, iesi in presa,fa un video,mergi cu o lopata sa dezapezesti tu.hai ca sunt oamenii pusi de voi acolo la drumuri il aveti pe Lupu usristilor hai ma ca aveti functii.psd pnl usrplus aceiasi mizerie.
15
3
avansat la apelul de seara al carcalacilor de pe navele tip barca ale flotei romane declar pe proprie raspundere ca suntem pregatiti pentru o iarna ca in siberia...avem utilaje de ne ca cam pe noi,avem nisip de la Bola apele romane ,etc.
13
4
multi, pe aici. Stimabililor, in Dobrogea cam bate vantul si apar troiene, unde nu te astepti. Degeaba lucrezi cu utilaje, in 2 ore este la fel. Adevarat, perdelele ar fi bune, dar daca se planteaza acum, tot am astepta vreo 10 ani. Asa ca doua zile putem sa mai stam si fara plimbari.
16
4
Cum in anul 2021 noi sa vorbim de primitivismul acesta...sa nu poti sa iti desfasori afacerea sau sa ajugi la locul de munca din cauza unei mici ninsori...Ne-am saturat de impotenta si nestiinta autoritatilor....
23
4
...nu ati auzit de ele? E simplu. Acolo unde sunt..e adapost..nu mai troiesneste viscolul zapada in sosea. Sunt 30 de ani de cand mintiti. Prefectul doarme pe el. Luati masurile ce se impun. Adica acolo unde soseaua este in camp deschis si nu este protejata de nimic...pe marginea drumului plantati pomisori pentru perdea forestira..este cea mai eficienta masura. SA VA FIE RUSINE..NINGE PUTIN...SI RAMAN OAMENI IN 30 DE CM DE ZAPADA. AR TREBUII SA FITI DATI N JUDECATA SI SA PLATITI CAT NU FACE DESAPEZIREA.
19
1
Lupu Mihaita sa si dea demisia , HA, HA HA
9
1
Lupu cu oile sale dorm in front! Iar primarasu cel infumurat aduna roadele oferite de cei de la polaris! Iar voi, stati inzapeziti !
10
0
Da la cernavoda marele director face 3 poze cu utilajele la munca si se caca pe el de parca face gratis treaba .Bai parlitilor numai dati cu clorura pe pod ca o sa cada dracu podu atat va duce capu rusine .
12
4
Unde dracu e Galbinasi asta in C-ta?
11
7
De ce aruncati bani pe dezapezire ca se topeste singura ?!?
16
3
banii circula asta i interesul !
16
1
.si la CERNAVODA..a nins abundent..utilajele si-au facut datoria..adica nu s-a facut nimic..toti dorm...dar dorm pe bani frumosi...traiasca PRIMARIA CERNAVODA...rusine..rusine...am fost votati...acum..4 ani avem odihna...
26
1
voi la ...bruma , ziceti zapada ?
19
2
Si in Cobadin e soare !
11
1
ce dracu' stirea plme?!nu-i normal sa ninga iarna?sau e ceva EXTRAORDINAR,NEMAIVAZUT,BREAKING NEWS.....plm....
26
2
Tragedie ninge vara, unde ati mai vazut asa ceva ??
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218