REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ALERTĂ: Deputatul constănțean Mircea Banias, confirmat cu CORONAVIRUS!

ALERTĂ: Deputatul constănțean Mircea Banias, confirmat cu CORONAVIRUS!

Replica API 16 martie 2020 | 21:54 5976

Mircea Banias

În cursul zilei de luni, 16 martie a.c., au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie a.c., la Palatul Parlamentului.

În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Banias, informează Grupul de Comunicare Strategică.

”Potrivit declarațiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare. Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Și în cazul domniei sale va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților.

Recomandăm tuturor persoanelor care s-au aflat într-un contact direct cu o persoană confirmată cu noul coronavirus să se autoizoleze la domiciliu și să informeze în cel mai scurt timp autoritățile”, au anunțat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

Potrivit fratelui lui Mircea Banias, deputatul nu a avut niciun simptom și, probabil, dacă nu s-a fi efectuat testele în ziua votului pentru învestirea Guvernului Cîțu, ar fi purtat virusul în continuare. " Este bine, nu are niciun simptom. Fiica e în Anglia, nu au luat legătura. Urmează să-și facă testul și soția lui. O să mi-l fac și eu, voi anunța mâine DSP ul", a spus Emil Banias, pentru Replica.

Bogdan Huțucă: "Am vorbit cu domnul Banias. Nu înțelege de unde ar fi putut lua virusul. A făcut testul în Parlament, dar nu s-ar fi gândit că este pozitiv. Dacă am fi fost în logica aceasta acum două săptămâni, când s-au organizat petreceri de 8 martie, când am avut întâlnirea Biroului Politic, nu s-a fi ajuns, poate aici. N-am fi mai organizat nimic. Nimeni nu-și doreste să infecteze pe nimeni".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Banias, doneaza un ventilator spitalului , nu costa mai mult de 10000 de euro. E valabil si pentru ceilalti afaceristi din Constanta. Nu va mai investiti banii numai in masini si case, incercati sa ajutati spitalele cu ce este necesar.
2
0
bai babanias traseistule tu chiar o meritai...acum fii arogant ca vergilica si plimba-te pana la spital sa m ai infectezi cativa, aroganti PeNaListi ce sunteti
1
0
gura targului zice ca amiralul si nea emil au iesit din dulap impreuna cu un steag in CURcubeu.
2
1
Nu credeam ca se contamineaza si reptilele.
5
0
de la traseismul politic i se trage...
5
0
Jegul asta impreuna cu Chitac au ceva amante la care merg constant, dar gunoaiele nu spun de ele, si boarfele alea umbla libere prin mall'uri si cafenele.
8
0
cea mai mare inventie coronavirusul asta, e o gripa de sezon in plm, v-au bagat astia in sperieti prostilor. Maine poimaine va incolonati la vaccinare. Eu v-as baga si doua crotalii la ureche, ca la vaci, ca prea o meritati.
5
6
Parca era in gasca de hoti din port ? Cu Mironescu , Bogatu si alti derbedei !
11
1
Sa-i dea si lu jegu de freatisu de la apc
11
3
Sa dea un exemplu si sa fie primul deces din cauza coronavirusului in romania
8
3
1. Cumnata lui lucreaza la Ceronav la departamentul programare si intra in contact direct,prin documentele primite si eliberate, cu zeci de persoane...ce masuri ia Cupsa acolo? Inchide unitatea sau ii expune si el cu stiinta pe toti? Se fac liste cu toti contactii acestor virusati din PNL? Au facut teste tori cei prezenti la vestita sedinta PNL? Sau ne imbolnavesc pe tori din Cta niste iresponsabili...
11
0
Asa este Ion, ala Fagaboul e cretinul tarii, similar cu Ceausescu, Batausul de batrani, dar mai intai o sa moara zdreanta asta. Un rahat cu ochi, tragi apa si mergi mai departe.
5
3
Cciuma galbena e periculoasa ,,trebue izolati toti liberali au virusi.
7
2
Cum se face ca o persoana asimptomatica, fara sa intre in contact cu nicio persoana suspecta, fara sa existe nicio suspiciune este descoperit cu coronavirus. Asta in conditiile in care testele sunt limitate si sunt testati numai cei care au intrat in contact direct cu cineva infectat??? Nu este ceva necurat la mijloc ?
10
1
21:26 ai sufletul mort cadavrule !
2
2
In urma cu o saptamana dl Banias isi facea cumparaturile in Carrefour, complexul comercial TOM. Deci cati oameni au fost imbolnaviti?
15
0
Makar asa va curata Dumnezeu cainilor. A-ti fura si pe lumea cealalta mizerabililor!
11
1
pai si noi astia care nu am facut nimic si am furat banii de spitale? nu meritam noi acum sa murim si noi si toata familia noastra? dar intai sa ne vedem copiii cum mor, sa ii privim in ochi si sa ne uitam la teancurile de bani primite spagi. sa cumparam zile pentru ei din bani. asa meritam. doar cu forta schimbi un spagar...dar Dumnezeu nu e corect
9
5
Mircea sa te faci bine, te astept cat mai repede. Te pup!
9
4
Pnl vizat de acest virus!
8
4
ma iau doar de vedete in romanica....deputeati parlamentari.....starletelor vin dupa voi. glumesc ma iertati dar in nebunia asta parca toate numele sonore au covid. noi amarastenii stam la coada. si nu mai prindem. sanatate tuturor. stati in casa mancati paine cu ceapa si vom trece cu bine. daca iesim in aglomeratie vom fi italia 2. avem doar 2500 de aparate de ventilatie mecanica comparativ cu gemania unde sunt 28.000. si mosi grasi.....si nu doar mosi ci si tineri cu afectiuni destule....peste tot. sanatate multa dragi romani si priviti soarele din casa!
4
0
Usor usor venitii spre mineee astia din parlament....!!!!hahahahhaaa hahaaa
8
0
suge-o eu eu
5
4
Poate avem si noi daca ne testam?
11
3
Cum alege virusul asta? Stie el ceva?
20
1
Stiam ca se ia doar la oameni, nu si la cameleoni.
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212