REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ALERTĂ! Două PERSOANE ÎNJUNGHIATE, la Constanța, în decurs de câteva ore! Una dintre ele, un cunoscut TÂLHAR!

ALERTĂ! Două PERSOANE ÎNJUNGHIATE, la Constanța, în decurs de câteva ore! Una dintre ele, un cunoscut TÂLHAR!

Replica API 3 martie 2020 | 00:00 1533

Seara de luni, 2 martie, a fost una de foc pentru anchetatorii de la malul mării. Aceștia au intervenit la două cazuri, fiind vorba de doi tineri înjunghiați. Prima sesizare a fost în zona cunoscută ca ICIL, acolo unde un bărbat, care este un cunoscut tâlhar, respectiv Daniel Cuțarof, a lăsat dâre de sânge de la Spitalul de Boli Infecțioase și până la Kaufland. Apoi, la scurt timp, oamenii legii au intervenit în zona Abator, unde doi frați au consumat băuturi alcoolice și apoi s-au tăiat.

Intervenție de urgență, în seara de luni, 2 martie, în zona ICIL din municipiul Constanța! La fața locului au intervenit cadrele medicale și oamenii legii, fiind vorba de o persoană înjunghiată. Martorii susțin că au fost găsite urme de sânge încă din zona Spitalului de Boli Infecțioase și până în fața magazinului Kaufland, acolo unde a fost găsită victima, care stătea pe bordură. ”În zona ICIL a fost direcționată și s-a deplasat de urgență o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD C. Aceasta a preluat un bărbat de aproximativ de 26 de ani, cu multiple plăgi în zona spatelui. A fost transportat la spital, conștient”, potrivit militarilor din cadrul ISU Dobrogea. Oamenii legii au declanșat cercetările pentru identificare, depistarea și tragerea la răspundere a făptașului.

Victima de la fața locului, un cunoscut tâlhar

Persoana găsită la fața locului este un cunoscut tâlhar, respectiv Daniel Cuțarof. Spre exemplu, acesta a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată pe 4 august 2017. La acel moment era arestat, însă, după aceea, magistrații Judecătoriei au decis să-i înlocuiască măsura preventivă cu cea a arestului la domiciliu. Și se pare că individul nu a ținut cont de restricțiile impuse, cum ar fi aceea de a nu părăsi domiciliul, cel mai probabil, astfel că, la data de 8.12.2017, procurorii au cerut, din nou, măsura arestului preventiv. Judecătorii au acceptat cererea, decizia rămânând definitivă la Tribunalul Constanța, pe 13 decembrie. Prin urmare, tânărul a ajuns după gratii. ”Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 13 decembrie a.c., au depistat un bărbat, de 23 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Bărbatul a fost escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța”, potrivit anchetatorilor.

O altă intervenție, în aceeași seară, în zona Abator

După ce un tânăr a fost înjunghiat, în seara de luni, 2 martie, în zona ICIL din municipiul Constanța, iată că o altă persoană a trecut printr-o situație similară. Potrivit informațiilor noastre, de data aceasta, evenimentul a avut loc în zona Abator. Se pare că este vorba de un scandal iscat între doi frați, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Victima a fost transportată la spital, conștientă. În cauză se efectuează cercetări. ”Am fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în zona Abator din municipiul Constanța s-ar afla o persoană înjunghiată. Colegii mei efectuează cercetarea la fața locului. Din primele informații ar fi vorba despre un conflict între rude, pe fondul consumului de alcool. Victima, în vârstă de 39 de ani, a fost transportată la spital, fiind conștientă. Persoana bănuită că ar fi comis infracțiunea este identificată, un bărbat de 34 de ani, care a fost condus la audieri”, au spus anchetatorii.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daniel Cutarof poreclit "Drog", ultima speta de rahat uman!
3
0
Bravo esti
1
0
in timp ce lumea se omoara pe strazi, primarul si primaria orasului jefuieste cu politia locala constantenii batrani si oameni cu handicap prin a da amenzi. si sunt ocupati si cu luarea de mita pentru darea de autorizatii ilegale in constructii pe spatii publice . orasul asta a devenit unealta coruptiei Psd si aici criminalitatea si coruptia e la ea acasa
5
0
Rambo cel rosu ! Psd-ist infocat...cu cine natia matii venea Dragnea la tribunale ? Nu cu interlopii ? ...... pisate ai in cur de lake psdist
3
0
Dece talharul umbla liber pe strazi? Tot felul de judecatori tembeli,hastag rezist,iubitori de talhari,criminali,interlopi perticulosi,ii pun in libertate.Vezi clanul Corduneanu si altii.Triasca Justitia intrlopilor,statul de drept al lui CIOLHANIS,hotul de case cu acte false,cu 45 de Dosare penale.Si el e liber pe strazi si prin palate.Halal,rusine sa va fie.
4
3
Se vand droguri in fata vis a vis de Kaufland. Stau drug pusherii si fac bani in fata la scoala 24.
4
1
Ala de la 08.50 se referea la tigani care traiau din furat sau tot felul de ilegalitati si cand vedeau pirandele militieni incepeau sa strigae "aoleu mama vine duba".Ma javra de la 8.50 nu sunten toti romani o natie de hoti care tremuram de frica de fiecare data cand vedeam militia.
3
4
Cu politia locala
5
3
Cat timp infractorii se omoara intre ei inca e bine. Aia care raman in viata ar trebui bagati la parnaie si tinuti acolo pana crapa,insa pe banii din munca lor de acolo,nu din buget.
11
0
Aprigi mai sunt talharii !
6
0
Si se duc binemersi la urgenta intra in sala de operatii iar platitorii de taxe mor in sala de asteptare.
11
0
Are dreptate 00.53. Pe vremea aia in politie angajau sportivi. Acum angajeaza pipite si baietei epilati.
18
0
"cunoscutul tilhar" are asigurarile de sanatate platite ? sau e cusut de medici din banii nostri aia fraeri care platim .stitalele sunt pline de asistati social
13
1
tu esti din politie si te-ai simtit atins........ si acum reactionezi. Avem ceea ce ne dorim? ne dorim sa ne fie frica pe strada? ne dorim sa nu mai fim in siguranta nici in propriile case? ca intra hotii fara frica si cand noi suntem in casa.
9
3
Pai si care este problema? "Un cunoscut talhar a fost injunghiat": pai asta e de bine. Restul infractorilor cand?
22
0
Daca se apuca iar politia si jandarmeria sa faca munca veche de politie, va deranjeaza. Iar o sa sariti de cur in sus ca bat aiurea pe strada. Aveti exact ce va doriti. Drepturi fara obligatii ...
23
7
menit sa nasca panica...ne si intereseaza de niste betivi
16
0
se plimba justita pe strada
21
1
Sa faca talpa, da, nu sa stea ca cocotele in masina.Doar in masini ii vezi. Le cad coaiele daca merg pe jos. In alte orase patruleaza cu cainii langa ei. Cum sunt sefii lor asa sunt si ei.Vezi dancu
35
1
Fagabou caca . Muye psd muye la romanes
18
10
... ar trebui sa-si mai dea curu jos din masina si sa o ia la pas ! Pe vremea lui GHE GHE , Seuleanu , Neli Pascariu , Nedelus , Costica Voicu , Palimaru si altii ... golanii se cacau pe ei de frica ! Acum cu generatia Facebook de politisti trebuie sa ne aparam singuri ! Ce mai poltisti aveam pe vremea Dnului Arghiroiu !
46
3
Mare e gradina Domnului
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212