REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ALERTĂ, DROGURI pe LITORAL! Alte pachete cu cocaină găsite pe plajă!

ALERTĂ, DROGURI pe LITORAL! Alte pachete cu cocaină găsite pe plajă!

Replica API 8 aprilie 2019 | 00:05 646

Pachet găsit în zona Pescărie din municipiul Constanța

O altă cantitate impresionantă de droguri (7 pachete) a ieșit la suprafață din Marea Neagră în dimineața zilei de duminică, 7 aprilie a.c., în zona plajelor Eforie (două pachete), Olimp (un pachet), 23 August (două pachete), Costinești (un pachet), Pescărie (un pachet), în zona complexului Spectrum. Inițial, pachete de droguri au apărut în sudul litoralului. Sâmbătă noaptea un pachet cu droguri a ieșit la iveală la Agigea, în zona cherhanalelor.

Reamintim că, în momentul de față, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operațiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT”, avertizează polițiștii.

Polițiștii constănțeni avertizează constănțenii să nu deschidă pachete găsite pe plajă și să anunțe imediat oamenii legii: "Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!".

În perioada 5-6 aprilie a.c., pe litoralul din judeţul Constanţa s-a depistat şi ridicat cantitatea de 131 de kilograme de droguri.

Pachetele plutesc în derivă şi sunt aduse de curenţi la mal. Astfel de pachete pot fi găsite pe întreg litoralul românesc.

Situaţia este cu atât mai îngrijorătoare cu cât se apropie minivacanţa de 1 mai, iar turiştii vor veni pe litoral. Drogurile sunt periculoase şi dacă le atingem, spun oamenii legii.

Pachet găsit pe plajă, în Eforie Nord

Pachet găsit pe plaja de la 23 August.

M.P.

Citește și: DROGURI GĂSITE ÎN LARGUL MĂRII ȘI LA AGIGEA! EXCLUSIV: foto și video de la fața locului!

VIDEO. Polițiștii constănțeni AVERTIZEAZĂ! NU deschideți pachete pe care le găsiți pe plajă: conțin droguri!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tint ele lor
0
0
Ia uite, ne-a luat painea de la gura. Au invatat sa inoate sa vina singure.
2
2
Mediatizarea in presa, ar putea duce la un aflux de consumatori pe plajele constantene. S-ar putea chiar sa inceapa mai devreme Sezonul Estival !
7
2
Ce abureala, nu deschideti pachetele ca va puneti viata in pericol, droguri cu puritate 90 la suta, pai asta inseamna calitate ba prostilor, unde nu am eu norocul sa gasesc asa un pachet sa vezi party de 1 Mai ce fac.
7
3
domn primar ai visul implinit , exact ce iti place tie mai mult....vezi sa nu iei supra doza!!
6
3
Dispar barci cu pescari .plutesc calupuri de cocaina.maine poimaine poluare cu bancnote de 100 .
8
3
S-au inmultit pachetele cu droguri ca nisipul marii.In apocalipsa parca nu era prevazut asa ceva.Le dau de pomana, sunt de post.
10
2
Are Filip si gasca de la Diicot ce vinde, isi mai cumpara un apartament la tomis plus . Vrem si noi sa stim ce face Diicot cu o tona jumatate de droguri. Vrem sa vedem cu sunt distruse. Hotilor , prindeti deelarii si ii transformati in deelari voatri
16
4
Bai militienilor scotociti in trafic portbagajele masinilor pustanilor bronzati ca au inceput sa-si care fetitele ca pe cartofi in portbagaj. Militienilor,nu mai stati la oglinda sa va aranjati barbile ci salvati minorele din portbagaj pana nu e prea tarziu pt ele.
13
3
daca le gasim macar sa primim niste bani in schimb. daca le gasim ce . daca le luam si le vindem facem puscarie. pt ce folos sa le cautam
5
4
Ce vreti sa spuneti cu titlul"Alerta Droguri pe Litoral"adica nu va duceti pe litoral pericol de moarte de asta ati scris cu litere mari unde nu era cazul.
2
3
Pentru unii a venit Iepurasul mai devreme!
9
2
De parca nu se stie ale cui sunt, sefu ala mare international C V cine stie cunoaste , se duce in cap transportu pe apa? Acum cateva zile o tona acum astea sau ne dai fum in ochi
11
2
Politia a declarat ca lipsesc 26kg de droguri cautarile continua...
8
2
dar la vama veche nu iese nimic? ca de 1 mai nu o sa mai vina nimeni pe aici! O sa mearga toti la mamaia. si marea stie sa trimita drogurile numai spre zonele cu cluburi de fite! Cica de 1 mai s-a dublat pretul biletelor de cazare la mamaia!
13
2
....222222 !
6
2
a trimis mazare pachet pt cluburile din mamaia
17
3
alea sunt pachete electorale pentru votantii PSD. NU va atingeti de ele !
17
6
Pe pachet te pomenesti ca era scrisa firma producatoare. Nu facem reclama. De accea am ascuns ce scria.
9
5
Vrem si noi un pachet
7
2
Noi , daca gasim pe plaja un pachet cu droguri , anuntam militia...
25
2
Or sa umple enoriasii , autostrada spre Constanta . Brusc , multi or sa iubeasca enorm Marea .
18
2
Mai multe trenuri cu dependenti de droguri se indreapta spre litoral. Cei mai multi nu au bilet.
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614