REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Alertă extremă în Tulcea! Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian

Alertă extremă în Tulcea! Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian

A.F. 14 decembrie 2023 | 00:00 5292

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis miercuri, 13 decembrie a.c., un mesaj Ro-Alert prin care populația este informată despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. Oamenii sunt sfătuiți să se adăpostească în beciuri sau în adăposturi de protecție civilă. Mesajul RO-alert a fost emis pe toată zona de nord a județului Tulcea dar și în zona de graniță cu Ucraina a județului Galați.

Alerta extrema in Tulcea! Exista posibilitatea caderii unor obiecte din spatiul aerian

„În urmă cu puțin timp a fost emis un mesaj RO-alert de avertizare despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. 

Există indicii că asupra teritoriului ucrainean, în apropierea graniței cu România sunt desfășurate atacuri aeriene. 

Populația din zona de graniță este informată prin acest mesaj despre posibilele pericole și este sfătuită să nu intre în panică și să ia măsuri de protecție și adăpostire dacă situația o impune. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „DELTA” al județului Tulcea, sub coordonarea IGSU, împreună cu instituțiile cu rol de apărare monitorizează situația generată de conflictul armat din zona de graniță cu statul Român pentru a oferi protecție și sprijin comunităților din regiune“, au transmis reprezentanții ISU „Delta“ Tulcea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cad cadourile din sania lui Mosgerila.
6
1
monitorizeaza ptr a oferi protectie ? institutiile de aparare au sau nu au cateva antiaeriene eficiente acolo ptr ca vad ca se arunca cu foarte multe miliarde de euro pe armament modern de cativa ani nu se intelege nimic decat ca tot ce poti spera este sa nu ai ghinionul de care vorbea presedintele
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468