REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ALERTĂ! ÎCCJ a DECIS că Secția de investigare a infracțiunilor în justiție funcționează LEGAL

ALERTĂ! ÎCCJ a DECIS că Secția de investigare a infracțiunilor în justiție funcționează LEGAL

Replica API 28 noiembrie 2019 | 01:08 468

Decizie de ultimă oră a ÎCCJ. Curtea Supremă a respins excepția de legaitate formulata de Lucian Onea și Mircea Negulescu, după ce ambii procurori DNA Ploiești au contestat funcționarea SIIJ. Practic, prin decizia Curții de astăzi se stabilește că SIIJ funcționează legal, conform România TV.

Amintim că Plenul Camerei Deputaților a adoptat, tacit, în ședința de miercuri, proiectul de lege al USR care vizează desființarea Secției de investigare a infracțiunilor în justiție (SIIJ). Inițiatorii susțin că nu există „motive care să justifice înființarea Secției”, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica sustine la greu pzd-eii!! La Brailoiu nu lasa loc de coment, la fel cand este vorba de muhaiaua de felix stroe...Asa ca-i mu1m acum si aici: Mu1e felix...Mu1e tit...tit...brailoiu!!
1
3
De ce ati scos comentariile de la articolul cu tit brailoiu? il cam injura lumea pe sponsorul vostru, asa? pai daca e o scursura umana, normal...
2
3
nu va imbatati cu apa de ploaie- aceasta sectie special infiintata si condusa de o curva , nulitate de cta, cu tata psd-ist- se va desfiinta, sa nu va indoiti iar curva de cta se va duce exact oacolo de unde a fost plantata
5
7
Tutmes, tuta ce esti, vezi CA Comisia de la Venetia si MCV o fac posta pe ma-ta. Asta conteaza!
5
4
Postaci PiZeDe sunt activi.. Pai bai dobitocilor de ce mai avem CSM?? Comisia de la Venetia MCV au spus ca acea sectie nu este buna.. Dar voi sunteti mai destepti decat acei juristi..
10
9
de o astfel de sectie. Toti derbedeii din magistratura trebuie sa raspunda pentru golaniile pe care le fac. Tara asta a fost jefuita cu ajutorul hotilor din magistratura.
21
5
evident ca functioneaza legal atata timp cat e o lege de infiintare. ca se vrea desfiintarea, evident e alta poveste. se vede ca de cand pzd s a bagat in sistemul judiciar tott rumanul isi da cu parerea neavizat.
15
7
De aici se vede cat de mult bat campiile usr plus plus plus PNL si Joianisul proaspat ales.
26
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212