REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

BĂRBAT SECHESTRAT, TORTURAT și BĂTUT pe un CÂMP din NĂVODARI

BĂRBAT SECHESTRAT, TORTURAT și BĂTUT pe un CÂMP din NĂVODARI

Replica API 14 iulie 2021 | 01:14 6738

Un tânăr de 23 de ani a petrecut clipe groaznice duminică, 11 iulie, după ce a fost sechestrat, în apropierea unui parc din Năvodari, de mai mulți indivizi. A fost urcat în mașini și dus pe câmp, unde a fost torturat. Poliția a intrat pe fir, iar unul dintre vinovați a fost arestat preventiv. Acesta este o cunoștință mai veche a oamenilor legii.

Florin P., agresorul care a și fost arestat

Luni, 12 iulie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă, pentru 30 zile, a inculpatului P. F., în vârstă de 32 ani, cu antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal.

Ce spun procurorii!

La data de 11.07.2021, între orele 19:00 - 20:00, în timp ce se afla în zona parcului primăriei oraşului Năvodari, inculpatul P. F., având sprijinul moral al numiților M. C.-D., D. I.-A. şi D. N., care l-au asistat pe parcursul activităţii infracţionale, prin constrângere, a urcat-o pe persoana vătămată O. I.-A în autoturismul marca Opel, după care s-au deplasat cu toţii în zona USAS din oraşul Năvodari, jud. Constanţa, unde inculpatul P. F. a agresat-o pe persoana vătămată, aplicându-i lovituri cu o bâtă de lemn în zona capului şi a membrelor şi cu pumnii în zona coastelor.

Prin loviturile aplicate i s-au cauzat persoanei vătămate leziuni ce necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

După scurt timp, a silit din nou persoana vătămată să urce în autoturism, aceasta urcând pe scaunul din dreapta faţă, iar pe bancheta din spate a urcat suspectul M. C.-D. În zona localităţii Lumina, autoturismul condus de inculpatul P.F. a fost oprit de un filtru de poliţie.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Oraşului Năvodari, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul P.F.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

Ce spune IPJ Constanța:

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 20.35, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană (bărbat, de 23 de ani) ar fi fost luată cu forța într-un autoturism de 4 bărbați, deplasându-se pe drumul de la fostul combinat chimic USAS Năvodari.

Imediat, polițiștii au organizat filtre pentru depistarea autoturismului, acesta fiind identificat de polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina, în localitatea Lumina.

În autoturism se aflau 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, precum și persoana vătămată. Aceștia au fost conduși la sediul Poliției orașului Năvodari, pentru audieri, în vederea stabilirii situației de fapt.

În urma cercetărilor a reieșit faptul că victima a fost agresată de unul dintre bărbați, de 32 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

În aceeași seară, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței de judecată, fiind admisă propunerea de arestare preventivă.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Agresorul, cunoștință veche a oamenilor legii

Potrivit informațiilor noastre, agresorul este Florin P., din Năvodari. Acesta a contestat măsura arestului preventiv marți, 13 iulie.În urmă cu peste 10 ani, acest a mai ajuns pentru prima dată în atenția oamenilor legii, atunci când a provocat, alături de alți indivizi, un scandal la un bar din Constanța. A fost arestat, însă, ulterior, a fost pus în libertate.

Potrivit procurorilor, în sarcina ndivizilor s-a reținut că, în data de 20 februarie 2010, în jurul orei 23, înarmați cu bâte tip baseball, o toporișcă și un pistol cu gaze, au atacat trei persoane, distrugând totodată geamurile unui local de pe strada Cișmelei, din Constanța. Victimele au necesitat pentru vindecare între 12 și 30 de zile.

A prestat muncă în folosul comunității

Mai mult, Florin P. a reușit să ”bifeze” mai multe amenzi contravenționale, în anul 2019, pesemne neavând bani să le plătească, a solicitat să presteze muncă în folosul comunității, pentru a scăpa de sancțiuni.

Judecătoria a dispus, anul trecut, înlocuirea amenzilor contravenţionale în cuantum total de 2.464 lei aplicate prin procesele-verbale, cu sancţiunea obligării la prestarea unei activităţi în folosul comunităţii pe o durată de 90 de ore.

A.V., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa i sugeti salamul sa va dati cu el pe buze
4
0
Titin cel mai frumos barbat din navodari :x
0
0
Pe Ananas cand il luati Nicolae denis Marian
4
0
Lasa ca vinde Denis Ananas Shadex Ciuti si toate sifoanele astea obosite de pe raza orasului Nevada
7
0
Pentru astfel de indivizi au sarit in aparare tot ce inseamna lege in Navodari. Au instrumentat dosare care ia avantakat totdeauna. Nu cred ca va sta pestele asta imputit prea mult la racoare Iincaseaza taxe - plateste taxe...
4
0
Du te langa fratimiu limbistule
13
0
Las ca vinde si Titin cu Shadex si Mocanu Robert
5
1
Politia din Navodari e degeaba. Sunt dealer si peste si ei nu fac nimic. Ma doare la calcai
7
0
Politistii comunitarui din navodari sunt efectiv degeaba ,lumea urla noaptea pe strazi iar ei trecu cu masina nepasatori si isi vad de drum .In Navodari nu mai vezi un politist local pe jos . Pricoi are cel putin 5 dosare si dribleaza puscaria . Acum duce lumea pe camp si o bate cu bata ,ma mir ca l ati prins si nu a apucat sa fuga la IPU
6
0
Fratii Dobrita vand droguri de ani de zile fara sa i deranjeze cineva
12
1
Iar mwistul Primar face plimbari pe plaja iar politisti sculii nu vad nimic, nu stiu nimic, leafa sa vina. Mwie peside si bombardierilor
9
7
Eu vand droguri
15
0
O jigodie in minus pe strazi. Puscarieeeee
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614