REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Alertă la Casa de Cultură! Un bărbat a fost găsit mort. Video

Alertă la Casa de Cultură! Un bărbat a fost găsit mort. Video

A.F. , A.V. 12 aprilie 2024 | 00:13 9121

S-a dat alarma în IPJ Constanța! Mai multe echipaje de poliție și cadre medicale s-au deplasat în noaptea de joi spre vineri, 11 spre 12 aprilie a.c., la Casa de Cultură, acolo unde un bărbat a murit. Deși inițial în apelul efectuat la 112 s-a comunicat faptul ca este vorba despre un bărbat înjunghiat, la fața locului a fost identificat un bărbat care ar fi căzut de la etaj.

Alerta la Casa de Cultura! Un barbat a fost gasit mort. Videoîn locul în care a fostă găsită victima a fost aprinsă o lumânare

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în noaptea de joi, 11 aprilie, spre vineri, 12 aprilie, în zona Casei de Cultură.

Alerta la Casa de Cultura! Un barbat a fost gasit mort. Video

Potrivit primelor informații, în primul apel la 112 a fost transmis faptul ca un tânăr a fost bătut și înjunghiat, în urma unui scandal. Se pare, totuși, că este vorba despre un bărbat care ar fi căzut de la etaj. 

Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul bărbatului. 

Ce spun polițiștii

La data de 11 aprilie a.c. în jurul orei 23:30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 de Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că în parcul de la Casa de Cultură se află trupul unui bărbat. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.  Echipajul medical sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, în urma cărora bărbatul a fost declarat decedat. Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violență ce ar fi putut fi produse prin precipitare. Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare, urmând a se stabili împrejurările producerii decesului persoanei.

Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine k nu era in VIATA ! K VA STROPEA PA FATZA PA VOY REPLIKAKA kakuman in voy
0
0
ca politistii sa-si dea cu parerea public legat de rani si cauza lor nu au competenta ptr asta doar medicina legala o are dar au circumstante atenuante ptr ca suntem in romanica unde toata lumea se pricepe la orice dupa modelul analfabetilor si infractorilor din politica de 34 de ani
3
0
Bulanot ce nu scrieti ca mortul a stat pana la ora 1.55 pe bordura ?
3
0
Din cate spui tu la capitolul mortzi cazutzi de la etaj Romania o concureaza pe Rusia,dar ce sa faca si militzieni sa se apuce de cercetari pana la gasirea adevaratului motiv pentru care a murit un om ?,o dau pe asta cu mortu-i vinovat si gata,caz rezolvat,daca ar fi cazut de la etaj Stroie,Lupu,Chitzac,Fagadau,Zelca militzianul sindicalist sau alt personaj cu nume se cauta adevaratul motiv,se mergea pe mai multe piste,dar asha a murit un neica nimeni asta-i viatza ce vrei sa faci se mai si moare.
3
1
Protejați interlopii de la casa de cultură, cum dracu să cadă de la etaj deoarece acolo nici nu sunt balcoane și lumea locuiește de atâta timp. Poate, inteligenților care sunteți voi polițiști, de doi bani, pensia vine și gata, POATE : a fost înjunghiat în jurul parcului și a fugit de atacatori, a trecut strada, a fost lovit de 2 mașini care au fugit de la fața locului și sa mai târât puțin până unde este aprinsă lumânarea aia, adică 1 - 2 metrii ... poliția iese la pensie la 45 de ani, 1000 de cazuri rezolvate - toate au fost sinucidere. Se aruncă lumea de la geam ca în rusia ...
10
1
Blocul ala n are balcon. N are cum sa cada pur si simplu. Ori s a aruncat ori a fost aruncat.simplu.
7
3
am auzit că e Radu Cristian hottul de la Mangalia
6
3
De ca aperi politicieni corupti. Iti vinzi corpul si sufletul pe bani? Politicienii corupti sunt mai rai ca drug dealerii si talharii pentru ca ciordesc sume colosale de bani. Ori esti ziar ori hartie igienica
21
5
CSI Casa de Cultura
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468