REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ALERTĂ la Mangalia. Femeie salvată de la înec de doi bărbaţi, unul dintre ei nu a mai ieşit!

ALERTĂ la Mangalia. Femeie salvată de la înec de doi bărbaţi, unul dintre ei nu a mai ieşit!

Replica API 17 august 2018 | 16:23 530

S-a dat alarma vineri dimineaţă, 17 august a.c., pe plaja Laguna din Mangalia! Două persoane se află în pericol de înec. Medicii SMURD precum şi medicii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Constanţa au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pentru salvarea persoanelor aflate la în pericol de înec. Se pare că o femeie a fost la un pas de înec, iar doi bărbaţi au intervenit pentru salvarea acesteia. În urma intervenţiei, unul dintre cei doi bărbaţi nu a mai ieşit. Acesta a fost căutat minute în şir de militarii ISU cu o ambarcaţiune, însă din cauza valurilor s-au sistat căutările.

Update 13.00: Mai multe persoane aflate pe plaja Lazy din Mangalia încearcă resuscitarea bărbatului care potrivit informaţiilor, a fost dat dispărut de 3 ore. Trupul bărbatului care a salvat-o pe femeie din apele mării a fost observat de cei aflaţi pe plajă plutind în mare, lângă stabilopozi. Aceştia au intervenit, l-au scos pe bărbat din apă şi au început manevrele de resuscitare. Turiştii aflaţi pe plajă asistă neputincioşi, cu sufletul la gură.

Update 13.20: Din nefericire, bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost declarat decedat.

Tot la Mangalia, vineri dimineaţă, un bărbat şi două fetiţe au avut nevoie de salvamari pentru a fi scoşi din apele Mării Negre. Coincidenţa face că evenimentul s-a petrecut pe aceeaşi plajă. Din fericire, în acest caz au intervenit salvamarii cu un skijet cu care az preluat cele două fetiţe, dar şi pe tatăl acestora. Potrivit informaţiilor medicilor SAJ, fetiţele sunt înafara oricărui pericol, însă bărbatul a fost transportat la spital în stare conştientă, acuzând simptome digestive.

Citeşte şi: IMAGINI TERIFIANTE pe plaja din Mangalia: se încearcă resuscitarea unui bărbat înecat în mare!

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mori ca sa salvezi o pizda necunoscuta !
1
0
selectie naturala, nu mai merita nimeni nimic, ba frate cand nu stii RAMAI UNDE TREBUIE nu sa te bagi ca ruptu la apa adanca...
0
1
Of,ai grija sa Nu te arda berea pe matze ptr ca semnalizezi ca esti o lichea
4
3
Cine e cu tupeu,suporta consecintele. Cine este bou,probabil cu preocupari infractionale in special,nu suporta jandarmii sau politia. Oamenii normali si cinstiti beau bere,se distreaza,nu socializeaza cu impuritati sociale.La ce bun? Dai dracu', sunt prosti azi si vor muri tot prosti,nerespectati si nedoriti de nimeni.
7
2
Pai numai ,,e doi,,! Tu nu vezi ca unul s-a rusinat si nu a mai iesit la mal?Las-o asa ca e corect.A ramas unul si nici ala nu are stare.Tot mai vrea sa intre la apa.
6
4
"Voiau"... ca e doi...
5
2
Ma-ta e paralizata ca jandarmerita.Rupta de poola iti face rost de bani
9
6
Si mata era curva dar tu nu stiai, ai aflat cand ai vazut cati frati ai prin tot orasul
8
9
Barbatii erau jandarmi.Tocmai voia sa-si spele imaginea
20
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272