REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Alertă pe lacul Siutghiol: Doi pescari sunt de negăsit

Alertă pe lacul Siutghiol: Doi pescari sunt de negăsit

Victor ROTARU 8 ianuarie 2024 | 08:12 4778

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 7 ianuarie a.c., ora 23:00, în zona lacului Siutghiol, între Ovidiu și Palazu Mare, pentru căutarea a doi pescari. Este vorba despre Florin Sîrbu, în vârstă de 30 de ani și Cristian Valentin Pantea, în vârstă de 21 de ani.

Alerta pe lacul Siutghiol: Doi pescari sunt de negasitFoto cu rol ilustrativ

La fața locului a intervenit detașamentul Fripis, cu o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor și o ambarcațiune de la detașamentul Port. În sprijin s-a deplasat o autospecială de scafandrii. Căutările au fost sistate în jurul orei 2:10, din cauza condițiilor hidro-meteorologice. În zona indicată de martori a fost găsită barca și mai multe plase.

În această dimineață, la ora 8:00, au fost reluate căutările. La fața locului intervine detașamentul Fripis, cu un echipaj de prim-ajutor, o autospecială de stingere, și de la detașamentul Port o autospecială de scafandri.

Alerta pe lacul Siutghiol: Doi pescari sunt de negasitei sunt tinerii dispăruți

Cei doi tineri erau din localitatea Ovidiu. Este vorba despre Florin Sîrbu, în vârstă de 30 de ani și Cristian Valentin Pantea, de 21 de ani.

Update:

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, au fost sistate căutările pe lac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cateva aspecte. Alarama s a dat in creierul noptii.la sosirea echipajelor acestia din urma au gasit la fata locului o barca si plase. Asta ne spune ca defapt ei nu erau pescari ci braconieri iesiti pe balta. Acum stiau la ce risc se expun si avand in vedere situatia si vremea cautarile vor deveni din ce in ce mai greubde efectuat.....
1
0
In loc sa-si ia o camera la hotel,ei s-au dus pe barca.Necaz
1
0
Păcat de tinerețea lor ....Poate le era foame dar mai bine stăteau acasă si mâncau paine goală că inconstienta si teribilismul nu duc decăt la nenorociri
1
0
Mergeti la mangalia ! Bogdan catalin zis boggy sau binganeala , a nenorocit tot santierul damenn mangalia … omu sifoneaza directori , colegi … 0785309260 !
4
0
Se impune a se preciza că cei doi nu sunt pescari ci braconieri. Pescarii sunt cei care pescuiesc cu autorizare și scule prevăzute de lege, în vreme ce braconierii sunt cei care pescuiesc noaptea, cu tot felul de mizerii de scule în habitatele altora, ca și cum ar fi a lu' mă-sa. De asemenea braconierilor nu le pasă că distrug fauna piscicolă.
32
3
in zii de sărbătoare te a găsit ieșitul cu barca, unii caută ceea ce merita! stați acasă mergeți la biserica plimbativa rugați va, mai erau unii în ziua de Crăciun spălau mașinile nu au avut timp până atunci, de asta se întâmplă aceste nenorociri! voi le căutați!
15
6

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436