REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Alertă! Un copil de 12 ani a dispărut! L-ați văzut?! Update: A fost găsit

Alertă! Un copil de 12 ani a dispărut! L-ați văzut?! Update: A fost găsit

Victor ROTARU 20 decembrie 2023 | 09:33 3374

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați, la data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 22.30, cu privire la plecarea voluntară a minorului Crăciun Vlad, de 12 ani, din municipiul Constanța, județul Constanța.

Alerta! Un copil de 12 ani a disparut! L-ati vazut?! Update: A fost gasitMinorul dispărut

La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 17.00, acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Minorul Crăciun Vlad are 1,60 m înălțime, 50 de kilograme, păr șaten, ochi căprui. 

La data plecării era îmbrăcată cu geacă de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

Update:

Minorul a fost identificat. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Minorul a fost depistat în Bucureşti

La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 17.10, minorul de 12 ani, plecat în mod voluntar de la domiciliu, respectiv din municipiul Constanța, la data de 19 decembrie a.c., a fost depistat, în municipiul București, de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Identificarea acestuia a fost rezultatul colaborării mai multor structuri din Poliția Română.

Astfel, la activitățile de verificare și căutare au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța, Serviciului de Investigații Criminale Constanța, Serviciului Criminalistic, Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Compartimentului Psihologie. 

Totodată, polițiști din cadrul Direcției Poliției Transporturi au participat la această acțiune de amploare, efectuând verificări în Gara C.F.R. Constanța și Gara de Nord București.

Suportul de Specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliție Română și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor. 

În urma acestor acțiuni comune, minorul a fost depistat în municipiul București și preluat  de polițiști din cadrul Secției 17 Poliție. 

Minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind ulterior reîncredințat familiei, în siguranță. 

În cauză urmează a fi sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
londra ne depaseste cu mult englezii au decis sa puna cat mai multe ptr ca infractiunile de tot felul au explodat si ajuta foarte mult politia politie care in urma cu 30 - 40 de ani nu avea arme de foc dar azi are si are si veste antiglont
1
0
in astfel de situatii neplacute avem mare noroc cu multitudinea de camere de luat vederi montate de primarie pe toate strazile si in toate intersectiile... avem cel mai tare sistem de supraveghere...
1
0
trebuia dat dupa 4 - 5 ore experienta politiei in astfel de cazuri spune ca fiecare ora si minut dupa disparitie sunt importante si cu trecerea timpului scad sansele de a fi gasit sau prevenita o tragedie ptr ca se mai intampla si de astea chiar daca foarte rar; in peste 95% din cazuri sunt gasiti nevatamati problema e cu celelalte sub 5%
2
2
Cum sa dispara un copil intr-un oras civilizat cu atatea camere de luat vederi . Vizionati camerele de luat vederi .Parintii probabil stiu unde a plecat ,pe ce drum.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468